Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292"/> Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292"/>
Menu
Ваша корзина

    Замінник молочного жиру 1504301000

    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Замінник молочного жиру Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 415413163
    • ТН ВЭД: 1504301000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    711 переглядів
     
     
     
     
     
    rgb (236, 236, 236); ">

    Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості.

    Переваги у використанні: - оптимальні температури плавлення і змісту твердих тригліцеридів;

    - можливість використовувати той же технологічне обладнання і діючі технологічні схеми, як і для традиційних молочних продуктів;

    - широкий асортимент замінників молочного жиру для різних видів молочних продуктів;

    - в якості замінника молочного жиру при виробництві морозива, покращує органолептичні показники морозива;

    Склад: рафіновані вибілені дезодоровані масла і жири, в тому числі модифіковані, емульгатор Е471, ароматизаторВ« Масло-вершки В», барвник Е160а, антиоксидант Е321.

    Органолептичні показники:

    Консистенція при температурі від 15 В° С до 18 В° С: Однорідна, тверда, пластична. Поверхня зрізу блискуча або слабо-блискуча. Допускається матова поверхня зрізу.

    Колір: від білого до світло-жовтого і жовтого, однорідний по всій масі.

    Смак і запах: Смак і запах чистий. Допускається присмак і запах внесених ароматизаторів.

    Фізико-хімічні показники .

    Показник, одиниця виміру

    Значення

    Метод вимірювання

    Температура плавлення, про З

    < p align = "center" > 32-35

    ДСТУ 4463

    анізидиновим число, у.о. не більше

    2,0

    ДСТУ ISO 6885

    Кислотне число, мг КОН / г, не більше

    0,2

    ГОСТ 5476, ДСТУ 4350

    Перекисне число, ммоль ? О / кг, не більше

    1,0

    ДСТУ 4570

    ДСТУ ISO 3960

    Вміст жиру,% не менше

    99,9

    ДСТУ 4463

    Зміст вологи,% не більше

    < margin-bottom: 2.7em; "> ДСТУ 4463

    ДСТУ ISO 8292

    Характеристики
    Жирність99
    СкладЗамінник молочного жиру сфера вживання: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спрэдов, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: - підвищена сумісність з молочним жиром; - вирішення проблеми сезонної залежності від сировинних джерел; - збільшення фактичних термінів придатності готової продукції за рахунок мінімального вмісту вільних жирних кислот і низького перекисного числа, що свідчить про високу окислювальну стабільність жирів; - мінімальний вміст трансизомеров жирних кислот; - відсутність генетично-модифікованих компонентів; - оптимальні температури плавлення і вмісту твердих триглицеридов; - можливість використовувати те ж технологічне устаткування і технологічні схеми, що діють, як і для традиційних молочних продуктів; - широкий асортимент замінників молочного жиру для різних видів молочних продуктів; - як замінник молочного жиру при виробництві морозива, покращує органолептичні показники морозива; Склад: рафіновані вибілені дезодоровані масла і жири, у тому числі модифіковані, емульгатор Е471, ароматизатор «масло-зливання», фарбник Е160а, антиоксидант Е321. Органолептичні показники: Консистенція при температурі від 15°С до 18°С: Однорідна, тверда, пластична. Поверхня зрізу блискуча або слабо-блискуча. Допускається матова поверхня зрізу. Колір: від білого до ясно-жовтого і жовтого, однорідний по всій масі. Смак і запах: Смак і запах чистий. Допускається присмак і запах внесених ароматизаторів. Физико-хімічні показники. Показник, одиниці виміру Значення Метод виміри Температура плавлення, оС 32-35 ДСТУ 4463 Анізідіновоє число, у.о. не більше 2,0 ДСТУ ISO 6885 Кислотне число, міліграм КОН/г, не більше 0,2 ГОСТ 5476, ДСТУ 4350 число Перекисноє, ммоль Ѕ О/кг, не більше 1,0 ДСТУ 4570 ДСТУ ISO 3960 Вміст жиру % не менше 99,9 ДСТУ 4463 Вміст вологи % не більше 0,1 ДСТУ 4463 Масова доля твердих триглицеридов при температурі 20 ° З % 18-25 ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292 жир кондитерський, жир кулінарний, виробляється на основі рафінованих дезодорованих рослинних олій і жирів, у тому числі модифікованих
    Типзамінник молочного жиру

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре