Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292"/> Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292"/>
Меню
Your Cart

    Замінник молочного жиру 1504301000

    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    • наявність: В наявності
    • SKU: 415413163
    • ТН ВЭД: 1504301000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    179 переглядів
     
     
     
     
     
    rgb (236, 236, 236); ">

    Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості.

    Переваги у використанні: - оптимальні температури плавлення і змісту твердих тригліцеридів;

    - можливість використовувати той же технологічне обладнання і діючі технологічні схеми, як і для традиційних молочних продуктів;

    - широкий асортимент замінників молочного жиру для різних видів молочних продуктів;

    - в якості замінника молочного жиру при виробництві морозива, покращує органолептичні показники морозива;

    Склад: рафіновані вибілені дезодоровані масла і жири, в тому числі модифіковані, емульгатор Е471, ароматизатор« Масло-вершки », барвник Е160а, антиоксидант Е321.

    Органолептичні показники:

    Консистенція при температурі від 15 ° С до 18 ° С: Однорідна, тверда, пластична. Поверхня зрізу блискуча або слабо-блискуча. Допускається матова поверхня зрізу.

    Колір: від білого до світло-жовтого і жовтого, однорідний по всій масі.

    Смак і запах: Смак і запах чистий. Допускається присмак і запах внесених ароматизаторів.

    Фізико-хімічні показники .

    Показник, одиниця виміру

    Значення

    Метод вимірювання

    Температура плавлення, про З

    < p align = "center" style = "margin-top: 0.5em; margin-bottom: 2.7em;"> 32-35

    ДСТУ 4463

    анізидиновим число, у.о. не більше

    2,0

    ДСТУ ISO 6885

    Кислотне число, мг КОН / г, не більше

    0,2

    ГОСТ 5476, ДСТУ 4350

    Перекисне число, ммоль ½ О / кг, не більше

    1,0

    ДСТУ 4570

    ДСТУ ISO 3960

    Вміст жиру,% не менше

    99,9

    ДСТУ 4463

    Зміст вологи,% не більше

    < margin-bottom: 2.7em; "> ДСТУ 4463

    ДСТУ ISO 8292

    Характеристики
    Жирність99
    СкладЗамінник молочного жиру сфера вживання: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спрэдов, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: - підвищена сумісність з молочним жиром; - вирішення проблеми сезонної залежності від сировинних джерел; - збільшення фактичних термінів придатності готової продукції за рахунок мінімального вмісту вільних жирних кислот і низького перекисного числа, що свідчить про високу окислювальну стабільність жирів; - мінімальний вміст трансизомеров жирних кислот; - відсутність генетично-модифікованих компонентів; - оптимальні температури плавлення і вмісту твердих триглицеридов; - можливість використовувати те ж технологічне устаткування і технологічні схеми, що діють, як і для традиційних молочних продуктів; - широкий асортимент замінників молочного жиру для різних видів молочних продуктів; - як замінник молочного жиру при виробництві морозива, покращує органолептичні показники морозива; Склад: рафіновані вибілені дезодоровані масла і жири, у тому числі модифіковані, емульгатор Е471, ароматизатор «масло-зливання», фарбник Е160а, антиоксидант Е321. Органолептичні показники: Консистенція при температурі від 15°С до 18°С: Однорідна, тверда, пластична. Поверхня зрізу блискуча або слабо-блискуча. Допускається матова поверхня зрізу. Колір: від білого до ясно-жовтого і жовтого, однорідний по всій масі. Смак і запах: Смак і запах чистий. Допускається присмак і запах внесених ароматизаторів. Физико-хімічні показники. Показник, одиниці виміру Значення Метод виміри Температура плавлення, оС 32-35 ДСТУ 4463 Анізідіновоє число, у.о. не більше 2,0 ДСТУ ISO 6885 Кислотне число, міліграм КОН/г, не більше 0,2 ГОСТ 5476, ДСТУ 4350 число Перекисноє, ммоль Ѕ О/кг, не більше 1,0 ДСТУ 4570 ДСТУ ISO 3960 Вміст жиру % не менше 99,9 ДСТУ 4463 Вміст вологи % не більше 0,1 ДСТУ 4463 Масова доля твердих триглицеридов при температурі 20 ° З % 18-25 ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292 жир кондитерський, жир кулінарний, виробляється на основі рафінованих дезодорованих рослинних олій і жирів, у тому числі модифікованих
    Типзамінник молочного жиру

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре