Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292"/> Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292"/>
Menu
Ваша корзина

Ми працюємо понеділок - п'ятниця 09:00-17:00. РУСЬКИЙ КОРАБЛЬ ІДИ НА Х*Й!

    Замінник молочного жиру 1504301000

    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Замінник молочного жиру
    Увага!
    У зв`язку з ситуацією, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів, дякуємо!
    Замінник молочного жиру Оптові ціни, уточнюйте у менеджерів деталі.
    • наявність: В наявності
    • Ціна за: 1 кг
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 415413163
    • ТН ВЭД: 1504301000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    1740 переглядів
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    rgb (236, 236, 236);">

    Сфера застосування: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спредів, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості.

    Переваги у використанні: - оптимальні температури плавлення і змісту твердих тригліцеридів;

    - можливість використовувати той же технологічне обладнання і діючі технологічні схеми, як і для традиційних молочних продуктів;

    - широкий асортимент замінників молочного жиру для різних видів молочних продуктів;

    - в якості замінника молочного жиру при виробництві морозива, покращує органолептичні показники морозива;

    Склад: рафіновані вибілені дезодоровані масла і жири, в тому числі модифіковані, емульгатор Е471, ароматизатор« Масло-вершки », барвник Е160а, антиоксидант Е321.

    Органолептичні показники:

    Консистенція при температурі від 15 ° С до 18 ° С: Однорідна, тверда, пластична. Поверхня зрізу блискуча або слабо-блискуча. Допускається матова поверхня зрізу.

    Колір: від білого до світло-жовтого і жовтого, однорідний по всій масі.

    Смак і запах: Смак і запах чистий. Допускається присмак і запах внесених ароматизаторів.

    Фізико-хімічні показники .

    Показник, одиниця виміру

    Значення

    Метод вимірювання

    Температура плавлення, про З

    < p align ="center" > 32-35

    ДСТУ 4463

    анізидиновим число, у.о. не більше

    2,0

    ДСТУ ISO 6885

    Кислотне число, мг КОН / г, не більше

    0,2

    ГОСТ 5476, ДСТУ 4350

    Перекисне число, ммоль ? О / кг, не більше

    1,0

    ДСТУ 4570

    ДСТУ ISO 3960

    Вміст жиру,% не менше

    99,9

    ДСТУ 4463

    Зміст вологи,% не більше

    < margin-bottom: 2.7em;"> ДСТУ 4463

    ДСТУ ISO 8292

    Характеристики
    Жирність99
    СкладЗамінник молочного жиру сфера вживання: застосовується в молочній промисловості, при виробництві кисломолочної продукції, твердих сирів, спрэдов, морозива, в кондитерській, хлібопекарській галузях харчової промисловості. Переваги у використанні: - підвищена сумісність з молочним жиром; - вирішення проблеми сезонної залежності від сировинних джерел; - збільшення фактичних термінів придатності готової продукції за рахунок мінімального вмісту вільних жирних кислот і низького перекисного числа, що свідчить про високу окислювальну стабільність жирів; - мінімальний вміст трансизомеров жирних кислот; - відсутність генетично-модифікованих компонентів; - оптимальні температури плавлення і вмісту твердих триглицеридов; - можливість використовувати те ж технологічне устаткування і технологічні схеми, що діють, як і для традиційних молочних продуктів; - широкий асортимент замінників молочного жиру для різних видів молочних продуктів; - як замінник молочного жиру при виробництві морозива, покращує органолептичні показники морозива; Склад: рафіновані вибілені дезодоровані масла і жири, у тому числі модифіковані, емульгатор Е471, ароматизатор «масло-зливання», фарбник Е160а, антиоксидант Е321. Органолептичні показники: Консистенція при температурі від 15°С до 18°С: Однорідна, тверда, пластична. Поверхня зрізу блискуча або слабо-блискуча. Допускається матова поверхня зрізу. Колір: від білого до ясно-жовтого і жовтого, однорідний по всій масі. Смак і запах: Смак і запах чистий. Допускається присмак і запах внесених ароматизаторів. Физико-хімічні показники. Показник, одиниці виміру Значення Метод виміри Температура плавлення, оС 32-35 ДСТУ 4463 Анізідіновоє число, у.о. не більше 2,0 ДСТУ ISO 6885 Кислотне число, міліграм КОН/г, не більше 0,2 ГОСТ 5476, ДСТУ 4350 число Перекисноє, ммоль Ѕ О/кг, не більше 1,0 ДСТУ 4570 ДСТУ ISO 3960 Вміст жиру % не менше 99,9 ДСТУ 4463 Вміст вологи % не більше 0,1 ДСТУ 4463 Масова доля твердих триглицеридов при температурі 20 ° З % 18-25 ДСТУ 4463 ДСТУ ISO 8292 жир кондитерський, жир кулінарний, виробляється на основі рафінованих дезодорованих рослинних олій і жирів, у тому числі модифікованих
    Типзамінник молочного жиру

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре

    Хочете купити Замінник молочного жиру недорого та з доставкою по Україні? «Перший український маркет хімічної сировини» пропонує широкий асортимент хімічної продукції від надійних виробників України та Європи. У нас ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найкращими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у наших менеджерів за телефонами +380 (66) 044-57-00; +380 (96) 351-73-61; +380 (63) 568-04-65; +380 (44) 333-61-86 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

    Швидко доставимо Замінник молочного жиру у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.