Технічні характеристики Органолептичні і фізико-хімічні показники < 2.7em; "> Консистенція при температурі 18 про З"/> Технічні характеристики Органолептичні і фізико-хімічні показники < 2.7em; "> Консистенція при температурі 18 про З"/>
Меню
Your Cart

    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550 1504301000

    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550
    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550
    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550
    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550
    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550
    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550
    Жир кондитерський для шоколадних виробів і цукерок твердість 550
    • наявність: В наявності
    • SKU: 415467901
    • ТН ВЭД: 1504301000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    66 переглядів
     
     
     
     
     
    0.5em; margin-bottom: 2.7em; color: rgb (53, 53, 53); font-family: Verdana, Arial, Helvetica, sans-serif; font-size: 12px; background-color: rgb (236, 236, 236); "> Технічні характеристики

    Органолептичні і фізико-хімічні показники

    < 2.7em; "> Консистенція при температурі 18 про З

    Однорідна, тверда, пластична

    Масова частка жиру, не менше

    %

    < center "style =" margin-top: 0.5em; margin-bottom: 2.7em; "> ½ Про

    1,0

    Температура плавлення

    про З

    Продукт не містить ГМО.

    Характеристики
    Жирність99
    Складжир кондитерський, жир кулінарний, виробляється на основі рафінованих дезодорованих рослинних олій і жирів, у тому числі модифікованих
    Типжир кондитерський, жир кулінарний

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре