Меню
Your Cart

    Декстроза моногідрат 1702305000

    Декстроза моногідрат
    Декстроза моногідрат
    Декстроза моногідрат
    Декстроза моногідрат
    Декстроза моногідрат
    Декстроза моногідрат
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Декстроза моногідрат Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 443947441
    • ТН ВЭД: 1702305000
    • Країна виробник: Китай, Европа
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    642 переглядів
     
     
     
     
     
    / Span> Про 6 ) - це природне органічна сполука, яка відноситься до класу вуглеводів моносахаридів і кристалізується з водних розчинів, перетворюючись в моногідрат Альфа-глюкози. Декстроза моногідрат містить одну-єдину молекулу води (Н2О). У декстрозі моногідрат відсутні інші кристалічні форми, крім альфа-глюкози і безводної бета-глюкози, причому бета-глюкоза не утворює кристаллогидратов. По суті, декстроза моногідрат, глюкоза гідрат і D-глюкоза - це одне і те ж органічна сполука або шестиатомний цукор (гексоза).

    Зовнішній вигляд, смак

    Моногидрат декстроза є солодкий білий кристалічний порошок. Сторонніх присмаків не має, добре розчиняється у воді.

    глюкози моногідрат добувають гідролізом крохмалю, який виробляють з різних рослинних культур. Наприклад, картопля або кукурудза.

    Склад

    Зміст глюкози в готовому продукті - 99,5%.

    Вологість - до 9%.

    У народі декстрозу моногідрат називають« харчової глюкозою ». Це універсальний і один з найбільш важливих джерел енергії для людського організму. Енергія, що отримується від даного виду глюкози, необхідна для повноцінної роботи метаболізму. Людські клітини, як правило, засвоюють і переробляють декстрозу. Щоб отримати інші джерела енергії, наприклад, жирні кислоти або фруктозу, існують спеціальні клітини.

    Провідні компанії з виробництва глюкози моногідрат знаходяться в Азії (зокрема, в Китаї), а також в Америці і Європі.

    Моногидрат глюкози - прекрасний природний замінник цукру. З огляду на нестійкі ціни на цукор в країнах СНД, за останні роки цукрозамінники стали використовувати 6-7% населення. У світі цей відсоток перевалив за 20. Найбільш широко вживають цукрозамінники в США - 50 % населення.

    - У птахо і м'ясопереробної промисловості моногідрат глюкози використовується як консервант і регулятор смаку.

    - Хлібобулочна промисловість спіткала така сама декстрозу, оскільки це органічна сполука допомагає створювати хрустку золотаву скоринку і розмірене пористість хліба, а також покращує смакові якості і допомагає здоби довго не черствіти.

    background-image: initial; background-position:> - У птахівництві глюкозу використовують для того, щоб підвищувати поживність корму і зміцнювати організм.

    - У спорті, а точніше в бодібілдингу необхідна харчова глюкоза, яка входить в транспортні системи креатину, font-size: 11.0pt; color: black ">

    font-size: 11.0pt; color: black ">

    Характеристики
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре