Етимологія. Назва« декстроза », як і латинська буква D, походять від латинського слова« dexter », що перекладається як« правий ». Про це ж свідчить знак +. Це означає, що роз"/> Етимологія. Назва« декстроза », як і латинська буква D, походять від латинського слова« dexter », що перекладається як« правий ». Про це ж свідчить знак +. Це означає, що роз"/>
Меню
Your Cart

    Декстроза ангідрид 1702305000

    Декстроза ангідрид
    Декстроза ангідрид
    Декстроза ангідрид
    Декстроза ангідрид
    Декстроза ангідрид
    • наявність: В наявності
    • SKU: 443950296
    • ТН ВЭД: 1702305000
    • Країна виробник: Китай, Европа
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    73 переглядів
     
     
     
     
     
    background-repeat: initial; background-attachment: initial; background-origin: initial; background-clip: initial; ">

    Декстроза - це фактично те ж саме, що і D (+) - глюкоза, в народі іменується« простий глюкозою ». Виготовляється вона, в основному, з кукурудзяного і картопляного крохмалю. У отримання такого крохмалю є два способи - кислотний і ферментативний гідроліз.

    Назва« декстроза », як і латинська буква D, походять від латинського слова« dexter », що перекладається як« правий ». Про це ж свідчить знак +. Це означає, що розчини глюкози у воді обертають площину поляризації світла вправо. Саме слово «ангідрид» походить від грецької негативною приставки «а (-н)» і слова «hydor» - «вода». В даному контексті слово «ангідрид» позначає, що сама глюкоза по консистенції суха. Ну а слово «глюкоза» в перекладі з того ж грецького означає «солодка».

    Застосування

    Глюкоза застосовується в харчовій промисловості, а також в медицині, особливо при отруєннях. Декстроза ангідрид є харчовою добавкою по типу підсолоджувача. За своєю суттю ця субстанція являє білий порошок. Також застосовується внутрішньовенно для додаткового харчування організму. у харчовій промисловості в якості солодкого матеріалу використовується в біологічній підготовці культурного середовища. у фармакології та біології використовується як розчинник. у ветеринарії декстрозу застосовують в різних видах: сиропи, таблетки, порошки, розчини для ін'єкцій. У нафтовій промисловості використовується технічна декстроза як добавка до бурових розчинів. Мета - поліпшити реологічні властивості цих самих бурових розчинів.

    Повернемося до харчової промисловості. По суті це БАД, що додається в продукти лікувального, дієтичного та спортивного харчування. Якщо говорити про живильній речовині, то глюкоза - це носій-наповнювач.

    у кондитерської промисловості декстроза також досить широко застосовується. Оскільки глюкоза надає солодкість і м'якість, посилюючи і зберігаючи смак, декстрозу додають в цукерки, торти, тістечка, шоколадні батончики та інші кондитерські вироби.

    В алкогольної промисловості декстрозу застосовують для смакових модифікацій.

    декстроза, додана в консерви, допомагає зберігати їм натуральний колір.

    У хлібної випічки (хліб, булочки, пиріжки, сухарі, печиво, бублики і т.п.) декстрозу використовують для зброджування цукру.

    Характеристики
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре