Меню
Your Cart

    Лактоза харчова 1702110000

    Лактоза харчова
    Лактоза харчова
    Лактоза харчова
    Лактоза харчова
    Лактоза харчова
    • наявність: В наявності
    • SKU: 449696073
    • ТН ВЭД: 1702110000
    • Країна виробник: Китай, Европа
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа, Украина, Китай, Малайзия, Индия
    48 переглядів
     
     
     
     
     

    Лактоза харчова

    Виробництво харчових продуктiв лактоза - білий або світло-жовтий кристалічний порошок. Смакові якості - поступається цукру. Міститься в молоці, де виступає його вуглецем. Джерело енергії для молодняка.

    Склад

    < p> Лактоза здатна адсорбувати аромати, тому її використовують у виробництві різних смакоароматичних добавок. Цей процес допомагає стабілізувати колір готового продукту, покращує смакові якості, а також знижує собівартість продуктів.

    Доза введення лактози в продукт становить 50% від кількості цукрового піску, згідно з чинними рецептурами і ГОСТу. У діабетичних солодощах лактозу використовують, тому що вона частково замінює сахарозу, покращуючи солодкість і смакові якості продукту. Те ж саме можна сказати і про смакові якості ягід в мармеладах і джемах. В даному випадку, рівень лактози повинен складати 10-15%. Для підсилення смаку і аромату в цукерках ступінь лактози повинна бути 7%. Для виробництва ірисок використовується 18% лактози.

    В даному випадку, рівень лактози повинен складати 10-15%. Для підсилення смаку і аромату в цукерках ступінь лактози повинна бути 7%. Для виробництва ірисок використовується 18% лактози.

    В даному випадку, рівень лактози повинен складати 10-15%. Для підсилення смаку і аромату в цукерках ступінь лактози повинна бути 7%. Для виробництва ірисок використовується 18% лактози.

    Характеристики
    СкладЛактоза харчова
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре