Меню
Your Cart

    Камедь Гуара 1302329000

    Камедь Гуара
    Камедь Гуара
    Камедь Гуара
    Камедь Гуара
    Камедь Гуара
    • наявність: В наявності
    • SKU: 61019257
    • ТН ВЭД: 1302329000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    80 переглядів
     
     
     
     
     

    високов'язкий, добре розчинний і ефективний харчової загущувач - гуарову камедь (Е412, Guar Gum, камедь гуара, гуар) - один з найпопулярніших компонентів всіх видів стабілізаційних систем для молочної промисловості. У нашому асортименті є гуарова камедь з в'язкістю 1% -го розчину мінімум 5000сps і 6000cps

    Гуаровая камедь - це полісахарид, набухають у холодній воді, проте нагрівання розчину гуарової камеді скорочує час для отримання повної сили в'язкості. Досягнута в'язкість залежить від температури, часу, концентрації, рН, швидкості перемішування і розмірів частинок порошку. У холодній воді максимальна в'язкість може бути досягнута через 1 4 години.

    1.Проісхожденіе. Смола міститься в ендоспермі зерна стручкового однорічного рослини двох типів, яке виростає в Індії. Його вирощують на протязі багатьох століть і використовують в їжу людини. Боби близько 15 см довжиною, містять від 6 до 9 насіння діаметром 2-3 мм. Насіння містить до 70% камеді (вищий полісахарид - галактоманнана).

    2.Строеніе. Гуарова камідь - це вуглеводневий полімер. Гуар є полісахарид з групи галактоманнанов, в якому від основного ланцюга, що складається з ланок Маноз, відходять бічні ланки галактози. Причому, одна ланка галактози доводиться на дві ланки Маноз.

    Гуар (Е412), який використовується в харчовій промисловості, містить (у відсотковому співвідношенні): полісахариду - 85,0; протеїну - 3,7; сирої клітковини - 1,5; золи - 0,6; вологи - 5-8. Гуар має нейтральний смак і запах, розчиняється в холодній воді, утворюючи в'язкі розчини в області рН 2,5 - 7,0.

    3.Проізводство. Камедь гуара або просто гуар отримують простим помелом насіння рослини Cyamopsis tetragonoloba L. ендосперми відокремлюють в процесі дроблення, просіювання і размеліванія в дрібний порошок. Завдяки багатостадійний процес очищення, отримують сорт гуара тонкого помелу, більш високої в'язкості, і зі збільшеним вмістом фракції галактоманнана.

    4.Применение. Гуар добре сумісний з більшістю компонентів їжі, забезпечує цільовим продукту довгу слизову текстуру. Здатність розвивати в'язкість в холодній воді і демократична вартість в порівнянні з іншими камедями забезпечила Гуарем найбільшу популярність. Разом з тим, можливості ефективного застосування гуара як індивідуального загустителя обмежені в зв'язку з його чутливістю до високих температур і кислотності середовища.

    Характеристики
    УпаковкаКаністра
    Форма випускуРідина

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре