Меню
Your Cart

    Каррагенани для ковбасного виробництва 1302390000

    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Каррагенани для ковбасного виробництва
    Каррагенани для ковбасного виробництва
    • наявність: В наявності
    • SKU: 61150072
    • ТН ВЭД: 1302390000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    33 переглядів
     
     
     
     
     

    Карагенан - природний загусник, хороший влагосвязивающій, стабілізуючий і желюючий агент, що отримується з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae). Найбільш відомою водорістю використовуваної для виробництва каррагинана, є Chondrus crispus - темно-червоне рослина, що нагадує петрушку, яке росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Філіппінських островів, Канади, США, Франції. Крім природних запасів водоростей цього класу останнім часом дедалі більшу значення має промислове їх вирощування, переваги якого очевидні - з'являється можливість отримувати більш чисту сировину незалежно від зміни кліматичних умов. При промисловому виробництві, водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору, розчинний у воді Карагенан (інакше його називають "ірландський мох") має гетерогенну структуру. Це лінійний полісахарид, що складається з частинок D-галактози і З, 6-ангидро-D-галактози. Один або більше атомів водню в молекулі каррагинана замінені сульфатної групою. За хімічним складом це гидроколлоид, що складається, головним чином, з калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцієвих сульфатних складних ефірів галактози. Це дає велику кількість структурних варіацій.

    Карагенан має високу гелеутворюючого і Вологозв'язуючий здатністю. Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів легко взаємодіє з білками і катіонами; утворює після циклу "нагрів-охолодження" міцну просторову сітку. Нейтральний до смаку і запаху. При рН від 8 до 9 деякі типи каррагінаном мають виражену емульгуючу здатність. При цьому на відміну від інших добавок карагенан в харчових системах одночасно формує з солерозчинних білками єдину матрицю і зміцнює її, забезпечуючи отримання необхідного технологічного ефекту.

    Застосування каррагинана охоплює практично весь асортимент м'ясних продуктів, а саме:

    • варені ковбаси, сосиски, сардельки;
    • ковбаси паштетні, ліверні;
    • шинки цільном'язові;
    • ковбаси копчені;
    • м'ясні напівфабрикати;
    • консерви м'ясні.

    Введення каррагинана в м'ясну сировину здійснюють в сухому (порошкоподібному) або гідратованому (розчиненому) вигляді.

    Характеристики
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре