Меню
Your Cart

    Каррагенани для рассолов 1302390000

    Каррагенани для рассолов
    Каррагенани для рассолов
    Каррагенани для рассолов
    Каррагенани для рассолов
    Каррагенани для рассолов
    • наявність: В наявності
    • SKU: 61153382
    • ТН ВЭД: 1302390000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    31 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонуємо Вашій увазі новинку на ринку України - карагенан для виробництва делікатесної групи, дозволяє зменшити втрати при термообробці, збільшити

    Представляємо Вашій увазі Каррагенани для розсолів (виробництво шинок і делікатесної продукції). Особливістю цього каррагинана є той факт, що під час термічної обробки він різко збільшує в'язкість, ущільнює продукт, що дозволяє скоротити втрати на цій стадії виробництва. До того ж він дає еластичні і в той же час пружні гелі з мінімальним синерезисом, що дуже важливо у виробництві цільном'язових делікатесної продукції.

    Карагенан - хороший влагосвязующій, стабілізуючий і желюючий агент, використовуючи який можна домогтися високих органолептичних показників виробляються м'ясних виробів.

    Карагенан - природний загусник, що отримується з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae). Найбільш відомою водорістю використовуваної для виробництва каррагинана, є Chondrus crispus - темно-червоне рослина, що нагадує петрушку, яке росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Канади, США, Франції.

    Застосування каррагинана охоплює практично весь асортимент м'ясних продуктів, а саме:

    • варені ковбаси, сосиски, сардельки;
    • ковбаси паштетні, ліверні;
    • шинки цільном'язові;
    • ковбаси копчені;
    • м'ясні напівфабрикати;
    • консерви м'ясні.

    Введення каррагинана в м'ясну сировину здійснюють в сухому (порошкоподібному) або гідратованому (розчиненому) вигляді. При виготовленні емульгованих м'ясних виробів (варені ковбаси, сосиски, сардельки) карагенан вносять в сухому вигляді на етапі перемішування або в ході першої фази куттерования попередньо посоленного (нежирного) сировини.

    Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    сардельки) карагенан вносять в сухому вигляді на етапі перемішування або в ході першої фази куттерования попередньо посоленного (нежирного) сировини.

    Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    сардельки) карагенан вносять в сухому вигляді на етапі перемішування або в ході першої фази куттерования попередньо посоленного (нежирного) сировини.

    Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    Характеристики
    Вага2500

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре