Меню
Your Cart

    Каррагинан напівпочищений Е407а 1302390000

    Каррагинан напівпочищений Е407а
    Каррагинан напівпочищений Е407а
    Каррагинан напівпочищений Е407а
    Каррагинан напівпочищений Е407а
    Каррагинан напівпочищений Е407а
    • наявність: В наявності
    • SKU: 61155014
    • ТН ВЭД: 1302390000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    24 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонуємо широкий асортимент високоякісних напівочищення каррагінаном з високим ступенем гідратації (1:80, 1: 100 і більше), адаптовані під ряд виробництв

    Карагенан напівочищення Е 407а

    ( дає злегка мутнуваті - кольору бульйону - розчини, містить в складі деяку кількість клітковини, дає щільні, пружні і жорсткі гелі).

    з точки зору застосування в м'ясопереробній промисловості, відповідно до загальними характеристиками з усіх гидроколлоидов карагенан - найкращий.

    Карагенан - хороший влагосвязующій, стабілізуючий і желюючий агент, використовуючи який можна домогтися високих органолептичних показників виробляються м'ясних виробів.

    1.Проісхожденіе (місце зростання, зовнішній опис).

    З червоних водоростей, які культивуються, наприклад, на Філіппінських островах, виділяють такі гідроколлоіди, як сільножелірующіе карагенан, фурцеларан, агар-агар. Спосіб отримання один - екстракція.

    2.Строеніе (формула, хімічні і фізичні властивості).

    Карагенан (інакше його називають "ірландський мох") має гетерогенну структуру. Це лінійний полісахарид, що складається з частинок D-галактози і З, 6-ангидро-D-галактози. Один або більше атомів водню в молекулі каррагинана замінені сульфатної групою.

    За хімічним складом це гидроколлоид, що складається, головним чином, з калієвих, натрієвих, магнієвих і кальцієвих сульфатних складних ефірів галактози. Це дає велику кількість структурних варіацій.

    Карагенан має високу гелеутворюючого і Вологозв'язуючий здатністю. Внаслідок наявності на поверхні негативних зарядів легко взаємодіє з білками і катіонами; утворює після циклу "нагрів-охолодження" міцну просторову сітку. Нейтральний до смаку і запаху. При рН від 8 до 9 деякі типи каррагінаном мають виражену емульгуючу здатність. При цьому на відміну від інших добавок карагенан в м'ясних системах одночасно формує з солерозчинних м'язовими білками єдину матрицю і зміцнює її, забезпечуючи отримання необхідного технологічного ефекту.

    3.Проізводство. Карагенан - природний загусник, що отримується з певних видів червоних водоростей (класу Rhodophyceae). Найбільш відомою водорістю використовуваної для виробництва каррагинана, є Chondrus crispus - темно-червоне рослина, що нагадує петрушку, яке росте на скелях в океані на глибині до трьох метрів біля узбережжя Канади, США, Франції.

    Крім природних запасів водоростей цього класу останнім часом дедалі більшу значення має промислове їх вирощування, переваги якого очевидні - з'являється можливість отримувати більш чисту сировину незалежно від зміни кліматичних умов.

    Водорості екстрагують водою при високих температурах, в результаті чого отримують сипучий порошок білого кольору, розчинний у воді.

    Всі наші продукти упаковані в багатошарові паперові мішки з поліпропіленовим вкладишем по 25кг.

    Характеристики
    Вага2500

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре