Меню
Your Cart

    Моногліцериди жирних кислот 3824905500

    Моногліцериди жирних кислот
    Моногліцериди жирних кислот
    Моногліцериди жирних кислот
    Моногліцериди жирних кислот
    Моногліцериди жирних кислот
    • наявність: В наявності
    • SKU: 61155296
    • ТН ВЭД: 3824905500
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    44 переглядів
     
     
     
     
     

    Моногліцериди жирних кислот (Monoglycerides of fatty acids, Е471) для харчових виробництв !!! Моногліцериди (Моностеарат) дозволяють підвищити якість готових продуктів і вирішити проблеми, що виникають при розшаруванні емульсій і відшаруванням жиру в процесі зберігання харчових виробів.

    Переваги застосування:

    • підвищується стабільність емульсії;
    • поліпшується консистенція і товарний вигляд готового продукту;
    • поліпшується смак продукту, віддаляється неприємний жирний присмак;
    • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу;
    • ;
    • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.

    Рекомендовані дозування: 0,3 - 0,8%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється

    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.

    Нами розроблені не тільки емульгуючі суміші, а й ряд комплексних стабілізаційних сумішей для виробництва харчової продукції. Ці препарати засновані на каррагінаном, але і на гуарової камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничного і соєвої клітковини, фосфатах, цитрат, ГДЛ (глюконо-дельта лактон) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно посилюються (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

    бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється

    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.

    Нами розроблені не тільки емульгуючі суміші, а й ряд комплексних стабілізаційних сумішей для виробництва харчової продукції. Ці препарати засновані на каррагінаном, але і на гуарової камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничного і соєвої клітковини, фосфатах, цитрат, ГДЛ (глюконо-дельта лактон) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно посилюються (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

    бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється

    Спосіб застосування: Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.

    Нами розроблені не тільки емульгуючі суміші, а й ряд комплексних стабілізаційних сумішей для виробництва харчової продукції. Ці препарати засновані на каррагінаном, але і на гуарової камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничного і соєвої клітковини, фосфатах, цитрат, ГДЛ (глюконо-дельта лактон) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно посилюються (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

    Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.

    Нами розроблені не тільки емульгуючі суміші, а й ряд комплексних стабілізаційних сумішей для виробництва харчової продукції. Ці препарати засновані на каррагінаном, але і на гуарової камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничного і соєвої клітковини, фосфатах, цитрат, ГДЛ (глюконо-дельта лактон) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно посилюються (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

    Додається в сухому вигляді разом з жирової фазою.

    Нами розроблені не тільки емульгуючі суміші, а й ряд комплексних стабілізаційних сумішей для виробництва харчової продукції. Ці препарати засновані на каррагінаном, але і на гуарової камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничного і соєвої клітковини, фосфатах, цитрат, ГДЛ (глюконо-дельта лактон) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно посилюються (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

    але і ряд комплексних стабілізаційних сумішей для виробництва харчової продукції. Ці препарати засновані на каррагінаном, але і на гуарової камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничного і соєвої клітковини, фосфатах, цитрат, ГДЛ (глюконо-дельта лактон) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно посилюються (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

    але і ряд комплексних стабілізаційних сумішей для виробництва харчової продукції. Ці препарати засновані на каррагінаном, але і на гуарової камеді, камеді тари, камеді ріжкового дерева, ксантанової камеді, кмц (карбоксиметил целюлози), емульгаторах, пшеничного і соєвої клітковини, фосфатах, цитрат, ГДЛ (глюконо-дельта лактон) та інших компонентах. Вони дуже широко використовуються в харчовій промисловості, а оскільки компоненти сумішей взаємно посилюються (в слідстві ефекту синергізму), виходить непоганий виробничий і економічний ефект.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре