Menu
Ваша корзина

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ 3501000000

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВІЙ Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 614097476
    • ТН ВЭД: 3501000000
    • Країна виробник: Украина
    • Статус: предоплата
    • Бренд: украина
    853 переглядів
     
     
     
     
     

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ харчових

    Казеїнат натрію - це молочний білок, отриманий з кислотного казеїну Шляхом ОБРОБКИ его розчин казеїнату натрію методом екструзії.

    Казеїнат натрію - багатофункціональній молочний білок, что підтверджують его характеристики, а самє: вологозв'язуюча (1: 7), емульгуюча здатність (1:32), розчінність (Не менше 88%) та трівалій срок зберігання. Використання казеїнату натрію при додаванні у продукти харчування дозволяє оптимізувати їх білковій склад, регулюваті структурно-механічні Властивості, зніжуваті Втрата ваги при термообробці, економіті сировина, запобігті віділення Вільної волога, стабілізуваті емульсію, збільшити в'язкість.

    < b> Казеїнат натрію містіть:

    * Метіонін + Цістеїн

    ** Фенілаланін + Тірозін

    Пожівна Цінність 344,6 ккал; калорійність - 1441,8 кДж.

    Показники якості:

    - у м'ясній промісловості: для Запобігання віділення водно-жирових наплівів (стабілізація, емульгація); для зниженя або ж Взагалі попередження віділення Повітря з продукту (піноз'язуючі Властивості); для Підтримання и покращення в'язкості продукту; для Підвищення харчової цінності кінцевого продукту.

    - у хлібопекарській промісловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочної білком;

    - у ВИРОБНИЦТВІ харчових концентратів: як емульгатор при віготовленні супів, соусів, заправок для салатів ;

    - у ВИРОБНИЦТВІ харчових добавок для спортсменів: як білковій компонент;

    - у ВИРОБНИЦТВІ кормових ЗАСОБІВ для тварин.

    Казеїнат натрія

    <

    Показники

    Норма

    1

    2

    Органолептічні показатели

    Зовнішній вигляд

    дрібний сухий порошок. Допускається незначна Кількість грудочок, Які легко Розсипаються під легким натиском

    Колір

    Білий з легким кремовим відтінком

    Смак и запах

    Слабко вираженість молочний, без стороннього запаху и Присмак. Допускається Слабко вираженість спеціфічній Присмак и запах

    Фізико-хімічні показатели

    Масова Частка волога,%, не более чем

    8,0

    Масова Частка жиру,%, не более чем

    Характеристики
    СкладКАЗЕЇНАТ НАТРІЮ

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре