Меню
Your Cart

    Соєва клітковина 1207999700

    Соєва клітковина
    Соєва клітковина
    Соєва клітковина
    Соєва клітковина
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Соєва клітковина Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 61615307
    • ТН ВЭД: 1207999700
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    274 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонована соєве клітковина являє собою недорогий і якісний наповнювач, який увібрав в себе кращі властивості харчових волокон і соєвих продуктів, завдяки чому на багато краще може вирішити ряд технологічних завдань, які ставляться перед вищезгаданими інгредієнтами!

    Соевую клітковину з успіхом можна застосовувати в тих сферах, де на сьогоднішній день використовують ряд соєвих продуктів: борошно, концентрат і ізолят соєвого білка. Якщо провести паралелі між цими інгредієнтами, то з упевненістю можна стверджувати, що соєве клітковина практично в два рази перевершує той же соєвий ізолят по гідратації, що дозволить закладати її в поточних рецептурах практично в два рази менше, або при аналогічних закладках отримати більш щільну консистенцію і більш «благородну» структуру готового виробу! Завдяки наявності клітковини в нашому продукті значно гасяться присмаки і запахи, які виникають при підвищених дозах соєвих продуктів. Важливим фактором є порядок ціни на соєву клітковину

    - в середньому вона дешевше того ж соєвого ізоляту на 40%!

    Хочеться акцентувати увагу споживачів, що соєве клітковина в значній частині складається з баластних речовин - харчових волокон, що має велике значення з точки зору біологічної цінності і принципів здорового харчування. Вона служить не тільки для збагачення продуктів баластними речовинами і білком, а й пропонує цілий ряд функціональних і технологічних рішень.

    Влагосвязивающая здатність. Головна функціональна особливість клітковини- її висока Вологозв'язуючий (1: 8 «на холодну» і 1:12 «на гарячу») жіросвязивающая здатність (до 1: 5). Так як волокна клітковини мають капілярну структуру, утримання води відбувається не тільки поверхнею волокон, а й всередині капілярних каналів, в результаті чого волога рівномірно розподіляється і міцно утримується в нинішньому тривимірному каркасі, покращуючи структуру готового продукту. Додавання всього 2% харчових волокон значно підвищує показник водосвязиванія в харчовій системі. Так як рідина транспортується в серцевину волокон целюлози по капілярах, консистенція не береться ніякому негативному впливу, і таким чином забезпечується стабільність продукту.

    емульгуючий дію.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре