Солі плавители 2501009110




- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 61615346
- ТН ВЭД: 2501009110
- Країна виробник: Евро Союз
- Статус: предоплата
- Бренд: Европа





Серед нашої пропозиції солей- плавителей можемо виділити наступні:
1) Триполифосфат натрію
Це бюджетний варіант солей-плавники. Широко використовується виробниками плавлених сирів, як сіль, здатна захистити білки від коагуляції при високих температурах плавлення сирів. Однак варто зауважити, що при неоднорідному, «нестабільним» в плані якості сировину до цього рішення можуть бути питання, до того ж в чистому вигляді триполіфосфат натрію практично не впливає на кінцеву структуру готового продукту. У зв'язку з цим краще використовувати все-таки не моноінгредіент, а комплексні рішення.
2) Цитрат натрію
Недорогий варіант солей-плавники, який теж має властивості захищати молочні білки при високих температур , дає більш повітряну специфічну сирну масу. Добре зарекомендував себе при роботі з перестиглих сировиною.
3) ПРОТТЕКТ С28
Комплексна суміш солей-плавники, яка надійно захищає молочні білки від коагуляції при плавленні, бере участь в емульгуванні продукту, надає щільну структуру, добре тримає буфер кислотності, що дозволяє працювати з дуже «неоднорідним», кислим сировиною, перестиглих сиром і т, д.
4) ПРОТТЕКТ 05
Комплексна суміш безфосфатних, добре розчинних (при контакті з вологою і незначному перемішуванні переходить в розчин) солей- плавителей (коректорів рН), Перевагою даного продукту є те, що він не містить фосфатази (P2O5), яка присутня в солях фосфатів, погано виводиться з організму людини і нормується в харчових продуктах. Ця особливість дозволяє широко використовувати цей стабілізатор не тільки в класичних продуктах, але і популярної останнім часом продукції «здорового харчування» під брендами «ЕКО», «БІО» і т.д.
5) ПРОТТЕКТ Ф5
Комплексна суміш солей з підвищеним вмістом рН, що дозволяє отримувати хороші виробничі результати при їх мінімальної закладці. Надійно захищає молочні білки від коагуляції при плавленні, бере участь в емульгуванні, надає щільну структуру продуктам.
що дозволяє отримувати хороші виробничі результати при їх мінімальної закладці. Надійно захищає молочні білки від коагуляції при плавленні, бере участь в емульгуванні, надає щільну структуру продуктам. що дозволяє отримувати хороші виробничі результати при їх мінімальної закладці. Надійно захищає молочні білки від коагуляції при плавленні, бере участь в емульгуванні, надає щільну структуру продуктам.Характеристики | |
Упаковка | Мішок |
Форма випуску | Порошок |