Меню
Your Cart

    Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів 2835310000

    Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів
    Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів
    Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів
    Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів
    Фосфатні суміші для риби і рибопродуктів
    • наявність: В наявності
    • SKU: 61615494
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    26 переглядів
     
     
     
     
     

    Харчові фосфати для виробництва рибної продукції: триполіфосфат (Е451), пірофосфат (Е450), динатрийфосфат (Е450), гексаметафосфат (Е452) натрієві солі. На базі цих компонентів, внаслідок тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на тушках, кусковому філе, середньо- і подрібнену фарші з м'яса риби. Препарати протестовані на підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими фосфатними сумішами.

    Особливістю пропонованих нами фосфатних систем є їх дуже хороша розчинність, що якісно виділяє їх в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяють використовувати їх не тільки для фаршевих продуктів, паштетів і паст, але і для розсолів! При контакті з водою і незначному помішуванні наші продуті моментально розчиняються, і відповідно починають працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті фосфатів, що дозволяє їх з успіхом використовувати не тільки переробним підприємствам, а й виробникам сухих харчових композицій !!!

    В асортименті наших фосфатних сумішей можна виділити дві основні:

    ПРОТТЕКТ Ф7 - комплексна суміш фосфатних груп (Е450, Е451, Е452) для виробництва продукції з риби.

    ПРОТТЕКТ Ф8 - комплексна суміш фосфатних і цитратних груп (Е450, Е451, Е452) для виробництва продукції з риби

    Дані продукти можна використовуватися як варіант регулювання кислотності при виробництві риби. Вони створюють певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання фосфатів в значній мірі дозволяє отримати більш щільний продукт, поліпшуються емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наші фосфати ефективно працюють і як регулятори кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, дані продукти вирішують складні технологічні та економічні рішення і мають ряд істотних переваг:

    - коригують рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;

    - надають щільність і одночасно соковитість готового продукту, роблять його більш ніжним на смак;

    4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,75% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%)

    Характеристики
    ТипПорошок
    УпаковкаМішок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре