Меню
Your Cart

    Сухе молоко Україна 1901909900

    Сухе молоко Україна
    Сухе молоко Україна
    Сухе молоко Україна
    Сухе молоко Україна
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Сухе молоко Україна Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: Тонна
    • SKU: 619367771
    • ТН ВЭД: 1901909900
    • Країна виробник: Украина
    • Артикул: розница от 25
    • Статус: предоплата
    • Бренд: собств
    676 переглядів
     
     
     
     
     

    Сухе молоко

    Молоко можна знайти в складі більшості сучасних продуктів харчування. Воно корисне, смачне і поживне, його застосовують в промисловості і домашній кулінарії. Єдиний мінус цього продукту - нетривалий термін зберігання. Але час не стоїть на місці і вихід із ситуації є. З ухое молоко, склад якого нітрохи не гірше, однозначно дасть фору своєму традиційному попереднику.

    З чого роблять сухе молоко

    сухе молоко виглядає як розчинна порошок білого або кремового відтінку. Його додають в харчові продукти в сухому вигляді або розведеному - при розчиненні у воді продукт перетворюється в звичайний і звичний молочний напій.

    Запах і поживні властивості сухого молока відповідають звичайному пастеризованого, хіба що смак у нього більш концентрований.

    Будь-яке молоко, сухе або звичне нам рідке, є натуральним продуктом. І те, і інше собіраюется однаково - відрізняються лише способи їх подальшої обробки.

    Основою сухого молока є вже підготовлене коров'яче молоко - нормалізоване і пастеризоване. Продукт згущують, а потім гомогенізують - розщеплюють жирові кульки в молоці для більшої однорідності.

    Після цього продукт сушать за допомогою вальцьовий або розпилювальної сушки. Перший і старіший метод менш популярний в сучасній промисловості, так як відрізняється меншою продуктивністю, ніж розпилювальна сушка. Однак перевагою вальцьової сушки є карамелизация сухого молока. Внаслідок цього смак стає багатшим і цікавішим, а значить - привабливіше для кондитерської промисловості.

    Після сушіння сухе молоко просівають і охолоджують. Потім продукт поміщають у вакуумну упаковку або фасують із застосуванням інертних газів - це подовжує термін його зберігання.

    Види сухого молока

    Існує три види продукту:

    • незбиране сухе молоко;
    • знежирене;
    • швидкорозчинне.

    Незбиране молоко містить більше жирів і має менший термін зберігання, так як саме жири в складі продукту з часом набувають гіркий присмак. Зберігається таке молоко близько 8 місяців при температурі не вище 10 ° C і не нижче нуля.

    Знежирене молоко в свою чергу зберігається довше без шкоди для смаку і якості - воно залишається свіжим до 3-х років.

    Швидкорозчинний вид молока отримують шляхом змішування перших двох видів. Їх суміш обдають парою, через що вона стає вологою, а потім знову висушують.

    Сухе молоко, розведене у воді, називають відновленим. Такі молочні продукти можна зустріти в будь-якому супермаркеті - виробник вказує походження і вид молока на упаковці.

    Де використовують сухе молоко

    Незбиране сухе молоко вживають в їжу - воно знайшло широке застосування в кулінарії і виготовленні дитячих поживних молочних сумішей та солодощів.

    Знежирене молоко частіше застосовують для живлення сільськогосподарських тварин, а також при створенні кондитерських виробів, глазурованих сирків, морозива, напівфабрикатів і соусів. Крім цього, знежирене молоко є незамінною складовою страв дієтичного раціону.

    Ще сухе молоко використовують у виготовленні хліба і випічки, а також м'ясних продуктів, в яких молоко виступає зв'язуючою речовиною.

    Так як сухе молоко такий же натуральний продукт, як і звичайне молоко, його не можна вживати людям з алергією на лактозу.

    сухе молоко : де купити і як зберігати

    Хоча сухе молоко стає все більш популярним, знайти його в звичайному супермаркеті або найближчому магазині буває непросто.

    Ви можете купити сухе молоко у нас. Без сумнівів купуйте продукт з запасом - великий термін зберігання це дозволяє, а доступні ціни лише у своєму розпорядженні до великої закупівлі.

    Щоб продукт не зіпсувався, дотримуйтесь правил зберігання:

    • тримайте упаковки в холодильнику;
    • не залишайте пакет відкритим - пересипте молоко в герметичну ємність;
    • не допускайте попадання вологи в продукт.

    Періодично оглядайте і пробуйте сухе молоко. В першу чергу звертайте увагу на такі ознаки:

    • смак - молоко не повинно мати сторонніх присмаків;
    • колір - будь-які відтінки крім кремового і білого неприпустимі;
    • консистенція - сухе молоко не повинно містити грудочок;
    • розчинність - якісний продукт розчиняється повністю і не залишає осаду.

    При покупці обов'язково оглядайте упаковку - вона повинна бути цілою. Не відкривайте пакет без потреби. Пам'ятайте, що після відкриття герметичної упаковки, сухе молоко не зможе прослужити вам настільки довго, як зазначено в терміні придатності - ця цифра справедлива лише для упакованих продуктів.

    Як ви самі можете переконатися, переваг у сухого молока - маса , а недоліків - жодного! Купуйте сухе молоко - це інноваційна і якісна форма знайомого з дитинства продукту!

    Характеристики
    Складсухе молоко жирність 1,5% "стандарт", сухе молоко "преміум" жирність 25%
    Упаковкамішки 25 кг

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре