Меню
Your Cart

    ПРОТТЕКТ 01 комплексна суміш, що емульгує 3824905500

    ПРОТТЕКТ 01 комплексна суміш, що емульгує
    ПРОТТЕКТ 01 комплексна суміш, що емульгує
    ПРОТТЕКТ 01 комплексна суміш, що емульгує
    ПРОТТЕКТ 01 комплексна суміш, що емульгує
    ПРОТТЕКТ 01 комплексна суміш, що емульгує
    • наявність: В наявності
    • SKU: 62077686
    • ТН ВЭД: 3824905500
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    27 переглядів
     
     
     
     
     

    Ми пропонуємо широкий асортимент емульгаторів для харчових виробництв !!! У нашому асортименті є емульгатори на основі моногліцеридів (моностеората) жирних кислот, діглецерідов жирних кислот (Mono- and Di-glycerides of fatty acids, Е 471, Е472е, E 472c) і ін. Видів емульгуючих речовин, а також компонентів-синергистов, які посилюють роботу емульгаторів, роблячи їх більш універсальними, сильними і більш функціональними. Наші емульгатори дозволяють підвищити якість готових продуктів і вирішити проблеми, що виникають при переробці жирової складової.

    Крім моно інгредієнтів ми пропонуємо Вашій увазі найпопулярнішу комплексну суміш емульгаторів і підсилюють їх роботу речовин - синергистов, для поліпшення емульсії рубаних напівфабрикатів, паштетів, ковбас, напівфабрикатів та інших видів м'ясної продукції з підвищеним вмістом жиру - ПРОТТЕКТ 01. При додаванні емульгатора значно поліпшується розробка фаршу, підвищується якість самої "фаршевих" емульсії, що візуально підвищує категорію продукту.

    Переваги застосування:

    • підвищується стабільність емульсії;

    • нівелюється порок «танення котлет» при їх смаженні; • поліпшується консистенція і товарний вигляд готового продукту; • поліпшується смак продукту, віддаляється неприємний жирний присмак; • можливе застосування в рецептурі більшої кількості жирного сировини; • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу; • підвищується стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні.

    • збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;

    Рекомендовані дозування: 0,5 - 1%. Точні дозування залежать від якості вихідної сировини, бажаної якості продукції та виду продукції, що виробляється

    Спосіб застосування: додається в сухому вигляді разом з жирним сировиною.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини,

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре