Меню
Your Cart

    ПРОТТЕКТ 03 комплексна стабілізуюча суміш 3824905500

    ПРОТТЕКТ 03 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 03 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 03 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 03 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 03 комплексна стабілізуюча суміш
    • наявність: В наявності
    • SKU: 62077750
    • ТН ВЭД: 3824905500
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    26 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонуємо широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва ковбасних виробів, делікатесів, консервів, паштетів, напівфабрикатів та ін. М'ясопродуктів, з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи (бульйону), відсутність синерезиса (відсікання вологи в процесі зберігання), починають пов'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною.

    Стабілізаційна система ПРОТТЕКТ 03 - високоякісний продукт українського виробництва, який не поступається за своїми властивостями всім існуючим імпортним аналогам і відрізняється доступною ціною. Проттект 03 - хороший стабілізатор, призначений для виробництва жирових емульсій. фаршів, ковбас, паштетів. У складі препарату набір камеді, що дозволяє надійно зв'язати всю вологу вже в куттері. Володіє не тільки відмінними стабілізуючими властивостями, але і виступає як відмінний емульгатор. Ця суміш являє собою нове покоління стабілізаторів рослинного походження з рядом суттєвих переваг:

    • високий економічний ефект від застосування;
    • абсолютно нейтральні смак і запах;
    • відмінні емульгуючі і стабілізуючі властивості;
    • має високу влагосвязивающую здатність;
    • забезпечує бездоганну консистенцію;
    • дає можливість застосування в рецептурі більшої кількості жирного сировини;
    • збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
    • підвищує густоту фаршу
    • підвищує стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні
    • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу
    • поліпшується смак продукту, продукт стає більш соковитим.

    Стабілізатор ПРОТТЕКТ 03- дрібнодисперсний порошок практично білого кольору. Набухає у воді, утворюючи в'язкі, стійкі до температури і механічних впливів золі, емульгує і стабілізує дисперсні системи.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • < h2> 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    / Li>

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    / Li>

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре