Menu
Ваша корзина

    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш 3824905500

    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    Немає у наявності
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш Оптові ціни
    • наявність: Немає у наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 62077797
    • ТН ВЭД: 3824905500
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    177 переглядів
    Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 25.
     
     
     
     
     

    пропонує широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва ковбас, шинок, паштетів, консервів, напівфабрикатів і т.д. !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи, відсутність синерезиса (відсікання вологи в процесі зберігання), починають пов'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною. Всі препарати добре витримують високі температури і призначені для консервного виробництва!

    Стабілізаційна система ПРОТТЕКТ 20 - високоякісний продукт українського виробництва, який не поступається за своїми властивостями всім існуючим імпортним аналогам. Проттект 20 - хороший стабілізатор, призначений для виробництва м'ясних гранул, емульсії м'яса, жиру, імітації шпику, які з успіхом можуть використовувати в рецептурах при виробництві фаршу, паштету, ковбас і т.д. Приготовлені на Проттекте 20 емульсії і гранули мають термостабільними властивостями і підвищеною щільністю. Ця суміш являє собою нове покоління стабілізаторів з рядом суттєвих переваг:

    • високий економічний ефект від застосування;
    • абсолютно нейтральні смак і запах;
    • відмінні емульгуючі і стабілізуючі властивості;
    • має високу влагосвязивающую здатність;
    • ;
    • забезпечує бездоганну консистенцію;
    • дає можливість застосування в рецептурі більшої кількості жирного сировини;
    • збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
    • підвищує густоту фаршу
    • підвищує стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні
    • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу

    Стабілізатор ПРОТТЕКТ 20 дрібнодисперсний порошок білого кольору. Набухає у воді, утворюючи в'язкі, стійкі до температури і механічних впливів золі які переходять в гелі, емульгує і стабілізує дисперсні системи.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре