Меню
Your Cart

    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш 3824905500

    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    ПРОТТЕКТ 20 комплексна стабілізуюча суміш
    • наявність: В наявності
    • SKU: 62077797
    • ТН ВЭД: 3824905500
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    31 переглядів
     
     
     
     
     

    пропонує широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва ковбас, шинок, паштетів, консервів, напівфабрикатів і т.д. !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи, відсутність синерезиса (відсікання вологи в процесі зберігання), починають пов'язувати вологу "на холодну", що надає деякі зручності в роботі з сировиною. Всі препарати добре витримують високі температури і призначені для консервного виробництва!

    Стабілізаційна система ПРОТТЕКТ 20 - високоякісний продукт українського виробництва, який не поступається за своїми властивостями всім існуючим імпортним аналогам. Проттект 20 - хороший стабілізатор, призначений для виробництва м'ясних гранул, емульсії м'яса, жиру, імітації шпику, які з успіхом можуть використовувати в рецептурах при виробництві фаршу, паштету, ковбас і т.д. Приготовлені на Проттекте 20 емульсії і гранули мають термостабільними властивостями і підвищеною щільністю. Ця суміш являє собою нове покоління стабілізаторів з рядом суттєвих переваг:

    • високий економічний ефект від застосування;
    • абсолютно нейтральні смак і запах;
    • відмінні емульгуючі і стабілізуючі властивості;
    • має високу влагосвязивающую здатність;
    • ;
    • забезпечує бездоганну консистенцію;
    • дає можливість застосування в рецептурі більшої кількості жирного сировини;
    • збільшується вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
    • підвищує густоту фаршу
    • підвищує стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні
    • стабілізується якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу

    Стабілізатор ПРОТТЕКТ 20 дрібнодисперсний порошок білого кольору. Набухає у воді, утворюючи в'язкі, стійкі до температури і механічних впливів золі які переходять в гелі, емульгує і стабілізує дисперсні системи.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре