ПРОТТЕКТ Ф10 комплексна фосфатна суміш 3824905500




- наявність: В наявності
- Фасовка: кг.
- SKU: 62080464
- ТН ВЭД: 3824905500
- Країна виробник: Евро Союз
- Статус: предоплата
- Бренд: Европа





пропонує широкий асортимент високоякісних і добре розчинних харчових фосфатів для виробництва м'ясопродуктів: триполіфосфат (Е451), пірофосфат (Е450), динатрийфосфат (Е450), гексаметафосфат (Е452) натрієві солі. На базі цих компонентів, в процесі тривалих експериментів і випробувань нами були розроблені високоякісні фосфатні суміші, які показали максимально усереднені виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і подрібнену фарші з яловичини, свинини, курки та індички, а також їх комбінацій , що і дозволило отримати універсальний препарат для всіх видів м'яса - ПРОТТЕКТ Ф10. Препарат протестований на м'ясопереробних підприємствах України і адаптований під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашої фосфатной системою.
Особливістю пропонованої нами фосфатной суміші Проттект Ф10 є її універсальність, дуже хороша розчинність, що якісно виділяє її в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяє використовувати їх не тільки для ковбасних виробів, м'ясних консервів, напівфабрикатів, а й для розсолів (шинкових і цільном'язових виробів)! При контакті з водою і незначному помішуванні наш пройдуть моментально розчиняється, і відповідно починає працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті фосфатной суміші, що дозволяє її з успіхом використовувати не тільки м'ясопереробним підприємствам, але і виробникам сухих харчових композицій !!!
ПРОТТЕКТ Ф10- універсальна комплексна суміш фосфатних груп (Е450, Е451 , Е452), яка ефективно працює з будь-яким видом м'ясної сировини. Даний продукт можна використовуватися як варіант регулювання кислотності при виробництві м'ясопродуктів. Він створює певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання ПРОТТЕКТА Ф10 значною мірою дозволяє отримати більш щільний готовий продукт, покращує емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наш фосфат ефективно працює і як регулятор кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, даний продукт вирішує складні технологічні та економічні рішення і має ряд істотних переваг:
- коригує рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;
- надає щільність і одночасно соковитість готового продукту, li> збільшує вихід готового продукту, знижуються втрати при термообробці;
- підвищує стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів при зберіганні
- стабілізує якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу
Оптимальне дозування Проттекта Ф10 становить 0,4% від маси основної сировини. Максимальна доза 0,75% від маси виходу продукту (вміст кількості фосфатів у перерахунку на P2O5 не повинна перевищувати в продукті 0,4%)
Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте в відділі продажів:
0 800 20-20-30
У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.
Характеристики | |
Упаковка | Мішок |
Форма випуску | Порошок |