Меню
Your Cart

    Суміші комплексні для виробництва м'яса (охолоджування, заморожування) 2835310000

    Суміші комплексні для виробництва м'яса (охолоджування, заморожування)
    Суміші комплексні для виробництва м'яса (охолоджування, заморожування)
    Суміші комплексні для виробництва м'яса (охолоджування, заморожування)
    Суміші комплексні для виробництва м'яса (охолоджування, заморожування)
    Суміші комплексні для виробництва м'яса (охолоджування, заморожування)
    • наявність: В наявності
    • SKU: 62516046
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    32 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонуємо широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва ковбасних виробів, шинок, напівфабрикатів, консервів і паштетів, з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи (бульйону), відсутність синерезиса (відсікання вологи в процесі зберігання).

    У нашому асортименті є унікальні комплексні стабілізаційні суміші для виробництва кускового м'яса або кускових напівфабрикатів з подальшим охолодженням або заморожуванням:

    - ПРОТТЕКТ Р11 - препарат для виробництва кускового м'яса або кускових напівфабрикатів з подальшим охолодженням або заморожуванням з яловичини або свинини. Дозування всього 1кг / 100л розсолу, здатний значно збільшити вихід напівфабрикатів з яловичого або свинячого м'яса.

    - ПРОТТЕКТ Р12 - препарат для виробництва кускового м'яса з подальшим охолодженням або заморожуванням (виробництво курячого філе, окостів, грудки і багато іншого). Дозування всього 1кг / 100л розсолу, здатний збільшити вихід напівфабрикатів з м'яса птиці

    Ці комплексні суміші являють собою нове покоління стабілізаторів з рядом суттєвих переваг: li> підвищують стійкість продуктів до впливу несприятливих факторів;

  • стабілізують якість продукції при неоднорідності сировини і коливаннях технологічного процесу
  • ;

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини,

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре