Menu
Ваша корзина

Ми працюємо понеділок - п'ятниця 09:00-17:00. РУСЬКИЙ КОРАБЛЬ ІДИ НА Х*Й!

    Стабілізатори для жирової емульсії 2835310000

    Стабілізатори для жирової емульсії
    Увага!
    У зв`язку з ситуацією, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів, дякуємо!
    Стабілізатори для жирової емульсії Оптові ціни, уточнюйте у менеджерів деталі.
    • наявність: В наявності
    • Ціна за: 1 кг
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 62520415
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    329 переглядів
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     

    пропонує широкий спектр стабілізаторов- емульгаторів для жирових і білково-жирових емульсій (Бже) з різним ступенем гідратації і жіросвязиванія, різноманітної консистенції і стабільності емульсій !!!

    Найбільшою популярністю серед наших споживачів для виробництва жирових емульсій користується комплексна стабілізуюча суміш Проттект 03. Цей препарат займає золоту середину у формулі ціна-якість. Виготовлена ??на ньому жирова емульсія буде мати консистенцію «густого пластиліну», зберігаючи ці властивості під час виробництва ковбасних виробів.

    Якщо ж дуже густа консистенція не обов'язкова, то рекомендуємо Вам наш препарат Проттект 30, який дозволить отримати емульсію «більш кремоподібну», але вона буде частково розкриватися після термічно процесів під час приготування ковбаси, ущільнюючись і буде додатково стабілізувати ковбасну емульсію.

    В разі необхідності отримати емульсію твердої консистенції, яку можна використовувати і для виробництва «штучного шпику» або м'ясних емульсій, можемо запропонувати Вам Проттект 20, який з гідністю справиться з цими завданнями .

    Заслуговує на увагу і наш препарат Проттект К4, який представляє комплекс клетчаток і білків, здатний добре емульгувати жирне сировину і показує відмінну стабільність в готовому виробі. Білкова частина забезпечує тонке емульгування продукту і відмінно стабілізує емульсію, а клітковина дозволять осадити жирний присмак і післясмаку, не дає мігрувати жиру під час нагрівання / охолодження.

    В разі,

    CAS
    Упаковка:Мішок
    Характеристики
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре

    Хочете купити Стабілізатори для жирової емульсії недорого та з доставкою по Україні? «Перший український маркет хімічної сировини» пропонує широкий асортимент хімічної продукції від надійних виробників України та Європи. У нас ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найкращими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у наших менеджерів за телефонами +380 (66) 044-57-00; +380 (96) 351-73-61; +380 (63) 568-04-65; +380 (44) 333-61-86 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

    Швидко доставимо Стабілізатори для жирової емульсії у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.