Меню
Your Cart

    Стабілізатори для м'ясопродуктів 2835310000

    Стабілізатори для м'ясопродуктів
    Стабілізатори для м'ясопродуктів
    Стабілізатори для м'ясопродуктів
    Стабілізатори для м'ясопродуктів
    Стабілізатори для м'ясопродуктів
    • наявність: В наявності
    • SKU: 62520828
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    31 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонуємо широкий спектр стабілізаційних систем з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід, щільність і якість готової продукції !!!

    Самий універсальний препарат в цьому напрямку - Проттект 60. Цей стабілізатор один з довгожителів нашого прайса! Являє собою суміш на основі камеді і каррагинана з гідратацією 1:60, додається при складанні фаршу в другій третині куттерования (обов'язково розділяти його подачу з фосфатами). Добре густим "на холодну», роблячи фарш середньої густини.

    Проттект 100 - комплексна стабілізаційна система з високим ступенем гідратації, до складу якої входять камеді і Каррагенани. Даний препарат має підвищену гідратацію 1: 100. Не так сильно як Проттект 60 густі «на холодну», що дозволяє працювати з більш рідким фаршем. Цей момент може бути цікавий в тому випадку, якщо в ковбасах на розрізі спостерігається дрібна пористість, яка буде йти за рахунок набивання в оболонку рідкого фаршу, але який добре ущільнюється під час термичка. Стабільні якості гелю дозволяють використовувати Проттект 100 не тільки у виробництві варених ковбас, а й у виробництві зельцев і холодців.

    Проттект 30 - це той варіант стабілізатора, коли треба отримати підвищену густоту фаршу (як, наприклад, у виробництві підлозі копчених ковбас). Гідратація Проттекта 30 1:30. Завдяки вдало підібраному складу даний препарат має і хороші емульгуючі властивості. Цей фактор дозволяє використовувати його у виробництві жирових емульсій, паштетних, ліверних і кров'яних ковбасах.

    Проттект К-4 - це порівняно недорогий наповнювач на основі комплексу клетчаток і білків з гідратацією 1: 10-12. У деяких випадках може служити альтернативою соєвій ізолятів. Володіє хорошими емульгуючими властивостями.

    Проттект 20 - продукт на основі альгінату натрію, призначений для виробництва м'ясних гранул, м'ясних емульсій, «імітації шпику», може використовуватися і в чистому вигляді для виробництва ковбасних виробів.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре