Menu
Ваша корзина

Ми працюємо понеділок - п'ятниця 09:00-17:00. РУСЬКИЙ КОРАБЛЬ ІДИ НА Х*Й!

    Стабілізатори для м'ясопродуктів 2835310000

    Стабілізатори для м'ясопродуктів
    Увага!
    У зв`язку з ситуацією, уточнюйте актуальні ціни у менеджерів, дякуємо!
    Стабілізатори для м'ясопродуктів Оптові ціни, уточнюйте у менеджерів деталі.
    • наявність: В наявності
    • Ціна за: 1 кг
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 62520828
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    225 переглядів
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     

    Пропонуємо широкий спектр стабілізаційних систем з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід, щільність і якість готової продукції !!!

    Самий універсальний препарат в цьому напрямку - Проттект 60. Цей стабілізатор один з довгожителів нашого прайса! Являє собою суміш на основі камеді і каррагинана з гідратацією 1:60, додається при складанні фаршу в другій третині куттерования (обов'язково розділяти його подачу з фосфатами). Добре густим"на холодну», роблячи фарш середньої густини.

    Проттект 100 - комплексна стабілізаційна система з високим ступенем гідратації, до складу якої входять камеді і Каррагенани. Даний препарат має підвищену гідратацію 1: 100. Не так сильно як Проттект 60 густі «на холодну», що дозволяє працювати з більш рідким фаршем. Цей момент може бути цікавий в тому випадку, якщо в ковбасах на розрізі спостерігається дрібна пористість, яка буде йти за рахунок набивання в оболонку рідкого фаршу, але який добре ущільнюється під час термичка. Стабільні якості гелю дозволяють використовувати Проттект 100 не тільки у виробництві варених ковбас, а й у виробництві зельцев і холодців.

    Проттект 30 - це той варіант стабілізатора, коли треба отримати підвищену густоту фаршу (як, наприклад, у виробництві підлозі копчених ковбас). Гідратація Проттекта 30 1:30. Завдяки вдало підібраному складу даний препарат має і хороші емульгуючі властивості. Цей фактор дозволяє використовувати його у виробництві жирових емульсій, паштетних, ліверних і кров'яних ковбасах.

    Проттект К-4 - це порівняно недорогий наповнювач на основі комплексу клетчаток і білків з гідратацією 1: 10-12. У деяких випадках може служити альтернативою соєвій ізолятів. Володіє хорошими емульгуючими властивостями.

    Проттект 20 - продукт на основі альгінату натрію, призначений для виробництва м'ясних гранул, м'ясних емульсій, «імітації шпику», може використовуватися і в чистому вигляді для виробництва ковбасних виробів.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу.

    CAS
    Упаковка:Мішок
    Характеристики
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре

    Хочете купити Стабілізатори для м'ясопродуктів недорого та з доставкою по Україні? «Перший український маркет хімічної сировини» пропонує широкий асортимент хімічної продукції від надійних виробників України та Європи. У нас ви зможете знайти все необхідне для різних галузей промисловості за найкращими оптовими цінами або зробити покупку в роздріб. Дізнайтесь більше інформації у наших менеджерів за телефонами +380 (66) 044-57-00; +380 (96) 351-73-61; +380 (63) 568-04-65; +380 (44) 333-61-86 або оформіть замовлення на сайті та отримайте професійну консультацію!

    Швидко доставимо Стабілізатори для м'ясопродуктів у такі міста: Київ, Харків, Дніпро, Одеса, Львів, Івано-Франківськ, Рівне, Луцьк, Тернопіль, Ужгород, Вінниця, Запоріжжя, Полтава, Чернівці, Миколаїв, Суми, Житомир, Хмельницький, Черкаси, Чернігів, Херсон та інші міста України.