Меню
Your Cart

    Фосфати для яловичини 2835310000

    Фосфати для яловичини
    Фосфати для яловичини
    Фосфати для яловичини
    Фосфати для яловичини
    Фосфати для яловичини
    • наявність: В наявності
    • SKU: 62525343
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Украина, Еврос
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    27 переглядів
     
     
     
     
     

    Харчові фосфати для виробництва м'ясопродуктів:

    • триполіфосфат (Е451),
    • пирофосфат (Е450),
    • динатрийфосфат (Е450),
    • гексаметафосфат (Е452) натрієві солі.

    На базі цих компонентів, в процесі тривалих експериментів і випробувань нами була розроблена високоякісна фосфатная суміш, яка показала максимальні виходу і найнадійніше утримання вологи на кусковому м'ясі, середньо- і подрібнену фарші яловичини. Препарат Проттект Ф1 протестований на м'ясопереробних підприємствах України і адаптований під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з ним.

    ПРОТТЕКТ Ф1 - комплексна система, що представляє собою суміш фосфатних груп (Е450, Е451, Е452) для виробництва продукції з яловичини. Особливістю пропонованої нами фосфатной системи для виробництва продукції з яловичини є її дуже хороша розчинність, що якісно виділяє її в порівнянні з іншими аналогічними продуктами на ринку фосфатів і дозволяє використовувати її не тільки для ковбасних виробів, м'ясних консервів, напівфабрикатів але і для розсолів! При контакті з водою і незначному помішуванні наш продукт моментально розчиняється, і відповідно починає працювати. Другий позитив - це відсутність злежування і грудкуваті фосфату, що дозволяє його з успіхом використовувати не тільки м'ясопереробним підприємствам, але і виробникам сухих харчових композицій !!!

    Проттект Ф1 можна використовувати як варіант регулювання кислотності при виробництві продуктів з яловичини . Він створює певну кислотність фаршу, і взаємодіє з м'ясними білками, що дозволяє їм прийняти на себе певну кількість вологи. Використання Проттекта Ф1 в значній мірі дозволяє отримати більш щільний продукт, поліпшуються емульгуючі і реологічні властивості фаршу, наша суміш фосфатів ефективно працює і як регулятор кольору готових продуктів. Завдяки якісному вхідній сировині, даний продукт вирішує складні технологічні та економічні завдання і має ряд істотних переваг:

    - коригує рН, завдяки чому м'ясної білок більш активно підбирає вологу;

    - додає щільність і одночасно соковитість готового продукту, робить його більш ніжним на смак;

    - добре розчиняється навіть у холодній воді;

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    Характеристики
    СкладФосфати для яловичини

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре