Menu
Ваша корзина

    Функціональні суміші для м'ясопродуктів 2835310000

    Функціональні суміші для м'ясопродуктів
    Функціональні суміші для м'ясопродуктів
    Функціональні суміші для м'ясопродуктів
    Функціональні суміші для м'ясопродуктів
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Функціональні суміші для м'ясопродуктів Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 62526283
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    177 переглядів
     
     
     
     
     

    пропонує широкий спектр стабілізаційних систем з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід, щільність і якість готової продукції !!!

    Самий універсальний препарат в цьому напрямку - Проттект 60. Цей стабілізатор один з довгожителів нашого прайса! Являє собою суміш на основі камеді і каррагинана з гідратацією 1:60, додається при складанні фаршу в другій третині куттерования (обов'язково розділяти його подачу з фосфатами). Добре густим "на холоднуВ», роблячи фарш середньої густини.

    Проттект 100 - комплексна стабілізаційна система з високим ступенем гідратації, до складу якої входять камеді і Каррагенани. Даний препарат має підвищену гідратацію 1: 100. Не так сильно як Проттект 60 густі В«на холоднуВ», що дозволяє працювати з більш рідким фаршем. Цей момент може бути цікавий в тому випадку, якщо в ковбасах на розрізі спостерігається дрібна пористість, яка буде йти за рахунок набивання в оболонку рідкого фаршу, але який добре ущільнюється під час термичка. Стабільні якості гелю дозволяють використовувати Проттект 100 не тільки у виробництві варених ковбас, а й у виробництві зельцев і холодців.

    Проттект 30 - це той варіант стабілізатора, коли треба отримати підвищену густоту фаршу (як, наприклад, у виробництві напівкопчених ковбас). Гідратація Проттекта 30 1:30. Завдяки вдало підібраному складу даний препарат має і хороші емульгуючі властивості. Цей фактор дозволяє використовувати його у виробництві жирових емульсій, паштетних, ліверних і кров'яних ковбасах.

    Проттект К-4 - це порівняно недорогий наповнювач на основі комплексу клетчаток і білків з гідратацією 1: 10-12. У деяких випадках може служити альтернативою соєвій ізолятів. Володіє хорошими емульгуючими властивостями.

    Проттект 20 - продукт на основі альгінату натрію, призначений для виробництва м'ясних гранул, м'ясних емульсій, В«імітації шпикуВ», може використовуватися і в чистому вигляді для виробництва ковбасних виробів.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре