Меню
Your Cart

    Функціональні суміші для виробництва м'яса з подальшим охолоджуванням або заморожуванням 2835310000

    Функціональні суміші для виробництва м'яса з подальшим охолоджуванням або заморожуванням
    Функціональні суміші для виробництва м'яса з подальшим охолоджуванням або заморожуванням
    Функціональні суміші для виробництва м'яса з подальшим охолоджуванням або заморожуванням
    Функціональні суміші для виробництва м'яса з подальшим охолоджуванням або заморожуванням
    Функціональні суміші для виробництва м'яса з подальшим охолоджуванням або заморожуванням
    • наявність: В наявності
    • SKU: 62526552
    • ТН ВЭД: 2835310000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    40 переглядів
     
     
     
     
     

    Пропонуємо широкий спектр стабілізаційних систем для виробництва делікатесних виробів, ковбасних виробів, шинок, напівфабрикатів, консервів і паштетів, з різним ступенем гідратації і деякими специфічними властивостями, які допоможуть Вам збільшити вихід і якість готової продукції !!! Всі наші суміші складалися в процесі тривалих випробувань, протестовані на м'ясопереробних підприємствах України та адаптовані під українську сировину, що дозволяє отримати максимальний ефект від роботи з нашими функціональними сумішами! Наші препарати мають різну ступінь гідратації, але в будь-якому випадку дають надійне і ефективне утримання вологи (бульйону), відсутність синерезиса (відсікання вологи в процесі зберігання).

    У нашому асортименті є унікальні комплексні стабілізаційні суміші для виробництва кускового м'яса або кускових напівфабрикатів з подальшим охолодженням або заморожуванням:

    -ПРОТТЕКТ Р11 - препарат для виробництва кускового м'яса або кускових напівфабрикатів з подальшим охолодженням або заморожуванням з яловичини або свинини. Дозування всього 1кг / 100л розсолу, здатний значно збільшити вихід напівфабрикатів з яловичого або свинячого м'яса.

    -ПРОТТЕКТ Р12 - препарат для виробництва кускового м'яса з подальшим охолодженням або заморозки (виробництво курячого філе, окостів, грудки і багато іншого). Дозування всього 1кг / 100л розсолу, здатний збільшити вихід напівфабрикатів з м'яса птиці

    Ці комплексні суміші являють собою нове покоління стабілізаторів з рядом суттєвих переваг:

    • 0 800 20-20-30

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    Характеристики
    УпаковкаМішок
    Форма випускуПорошок

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре