Меню
Your Cart

    Діетаноламід кокосового масла Cocîamide DEA 3402901000

    Діетаноламід кокосового масла Cocîamide DEA
    Діетаноламід кокосового масла Cocîamide DEA
    • наявність: В наявності
    • SKU: 75783222
    • ТН ВЭД: 3402901000
    • Країна виробник: Евро Союз
    • Статус: предоплата
    • Бренд: Европа
    129 переглядів
     
     
     
     
     

    кокамід ДЕА (діетаноламід жирних кислот кокосового масла) - похідне кокосового масла. Кокосове масло, як і багато рослинні масла, багате жирними кислотами. Це масло найлегше піддається гідролізу в присутності лугів, - саме таким чином утворюється мило і гліцерин. При додаванні кислоти з мила вивільняються жирні кислоти. Жирні кислоти реагують з амінами, і в результаті виходить кокамід ДЕА. Кокосове масло дуже важлива сировина і для косметичної, і для хімічної промисловості. Його можна легко розщепити і використовувати у вигляді мила, ефірів і амідів. Ці похідні кокосового масла, в свою чергу, стають поверхнево-активними речовинами, такими як бетаїн, катіонні ПАР, амфотерні ПАР або сульфосукцинат.

    У нас Ви можете здійснити комплексну закупівлю товарів, як для виробництва, так і для подальшого продажу. У нас Ви можете не тільки придбати продукцію, але також отримати консультацію по технологічному застосуванню придбаної сировини, отримати методичні вказівки та іншу інформацію.

    Ціну та наявність, будь ласка, уточнюйте у відділі продажів:

    FIRST UKRAINIAN MARKET CHEMICAL RAW MATERIALS soda.kiev.ua

    Характеристики
    ТипРідина
    УпаковкаБочка

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре