Меню
Your Cart

    Гліцерин моностеарат 3824905500

    Гліцерин моностеарат
    Гліцерин моностеарат
    • наявність: В наявності
    • SKU: 950827836
    • ТН ВЭД: 3824905500
    • Країна виробник: Китай
    • Статус: предоплата
    • Бренд: JIANGSU HONGYUAN PHARMACEUTICAL CO., LTD.
    65 переглядів
     
     
     
     
     

    Гліцерин моностеарат: властивості, способи застосування

    Гліцерин моностеарат - поверхнево-активна речовина, що відноситься до емульгаторів, що не створює іонів у водному середовищі, часто використовується в якості косметичного агента. Проводять з сировини органічного походження, воно може створювати прямі емульсії, але в той же час використовується і як загусник для зворотних емульсій.

    Речовина має низький рівень гідрофільно-ліпофільного балансу, за рахунок чого може знижувати цей показник в косметичної композиції, до складу якої входить. Гліцерин моностеарат в косметиці може використовуватися і для диспергування пігментів і наповнювачів, для розчинення лецитину.

    Гліцерин виробляється під час обміну речовин в якості побічного продукту, а в невеликих кількостях - клітинами організму. У промислових масштабах речовина добувають з гексадекановой, октадекановой кислоти, які в свою чергу витягуються з пальмового масла та інших натуральних жирів.

    Гліцерин моностеарат в харчовій галузі застосовується в якості харчової добавки, натурального емульгатора, пластифицирующего речовини. У фармакологічній галузі - для виробництва захисних плівок гігроскопічних препаратів.

    Основні властивості

    За зовнішнім виглядом нагадують воскоподібний порошок з дрібними гранулами. Інші фізико-хімічні властивості:

    · Колір: білий з жовтуватим відтінком.

    · Запах: чи не специфічний, не має сильної вираженості.

    · Смак: злегка солодкуватий.

    · Температура плавлення: в середньому близько 65 градусів.

    · Показник гідрофільно-ліпофільного балансу: в діапазоні від 3,6 до 4,2.

    · Водневий показник: від 6,8 до 8,2. Не рекомендується змінювати Ph в сторону кислотності, так як це може призвести до зниження стабільності емульгуючих властивостей.

    · Розчинність: має властивість розчинятися в гарячих нелетких маслах натурального походження, етиловому спирті, тріхлорметане, диметилкетонами, ефірі.

    · Чи не розчинний у воді, але показує здатність до диспергированию при додаванні невисокого відсотка поверхнево-активних речовин.

    · Чи не відноситься до токсичних речовин.

    · Відсоток вмісту гліцерину моностеарат в косметиці коливається від 2 до 10, наприклад:

    · У складі зволожуючою продукції для обличчя і тіла, кондиціонерів для волосся, скрабах відсоток його змісту - в середньому 5 , як емульгатора - до 10.

    · у нічних кремах для обличчя - до 10 відсотків в якості со-емульгатора, а в ролі емульгатора - до 25.

    Гліцерин моностеарат під час виробництва косметичних засобів вводиться в жирну фазу кошти і піддається нагріванню при температурі, що не перевищує 65 градусів Цельсія.

    Речовина рідко викликає алергічні реакції у людей, але власникам чутливої ​​шкіри варто попередньо протестувати засіб на невеликій ділянці шкіри. Для зберігання гліцерину вибирайте сухе, прохолодне місце.

    Характеристики
    Складмоностеарат гліцерину

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре