Menu
Ваша корзина

    Кокамідопропілбетаїн 3402190000

    Кокамідопропілбетаїн
    Увага! На сайті вказані оптові ціни
    Кокамідопропілбетаїн Оптові ціни
    • наявність: В наявності
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 971474485
    • ТН ВЭД: 3402190000
    • Країна виробник: Китай
    • Статус: предоплата
    • Бренд: JIANGSU HONGYUAN PHARMACEUTICAL CO., LTD.
    579 переглядів
     
     
     
     
     

    Кокамідопропілбетаїн

     Cocamidopropyl betaine 

    Кокамідопропіленбетаін: властивості і способи застосування

    Кокамідопропілбетаїн - ПАР, за способом дії відноситься до со-поверхнево-активних речовин. Порошок не має кольору, специфічного запаху, добре розчиняється у водному середовищі, а також в гліцерині. Речовина відносять до безпечних і екологічно чистим, за рахунок того, що його добувають з кокосового масла. Інгредієнт часто застосовують в якості становить компонента в косметиці натурального походження. У кислому середовищі кокамідопропілбетін проявляє себе як катіонна поверхнево-активна речовина, в лугах - навпаки, як аніонне ПАР. Це дозволяє йому поєднуватися з ПАР будь-якого типу.

    Основні властивості

    Речовина не має агресивного впливу на шкіру, відрізняється м'яким впливом. Кокамідопропілбетаїн в косметиці підвищує піноутворення коштів, відповідає за регуляцію в'язкості емульсії. Крім цього, речовина не руйнує захисну плівку шкіри, м'яко очищає. У косметиці для волосся інгредієнт дозволяє знімати статистичний заряд, використовується в кондиционирующих засобах.

    Кокамідопропілбетаїн, якщо його використовувати в якості головного поверхнево-активної речовини в косметиці, отримують гіпоалергенні, не подразнюють шкіру засоби.

    Сфери використання

    Купить кокамідопропілбетаїн оптом може знадобитися для виготовлення наступної продукції:

    В· Гелеві кошти для обличчя і тіла.

    В· Очищаюча продукція для догляду за шкірою обличчя.

    В· Кондиціонери для волосся.

    В· Різні засоби для прийняття ванн.

    В· Пасти для чищення зубів.

    Способи використання

    Кокамідопропілбетаїн не використовується в засобах, призначених для догляду за шкірою навколо очей, або для догляду за слизовими оболонками. Дозування речовини в різних кошти залежить від їх призначення.

    В 30-процентному кокамідопропілбетаїн міститься близько 25 відсотків активних речовин. Частка речовини в засобах для волосся становить від 10 до 15 відсотків, в засобах для миття - близько 30 відсотків, очищає косметиці для шкіри обличчя - від 5 до 15 відсотків, в пасті для чищення зубів - до 3 відсотків, у побутовій хімії - приблизно 40 відсотків, з метою поліпшення пеннообразованія мила - до 7 відсотків.

    45-відсотковий кокамідопропілбетаїн містить близько 40 відсотків активних речовин. Як спів-поверхнево-активна речовина воно вводиться в такому розрахунку: засоби для миття - від 5 до 30 відсотків, засобах для волосся - до 10 відсотків, пасти для чищення зубів - 1-2 відсотки.

    Хочете < b> купити кокамідопропілбетаїн в Україні, після отримання його варто зберігати в темному і прохолодному місці.

     
    в пасті для чищення зубів - до 3 відсотків, у побутовій хімії - приблизно 40 відсотків, з метою поліпшення пеннообразованія мила - до 7 відсотків.

    45-відсотковий кокамідопропілбетаїн містить близько 40 відсотків активних речовин. Як спів-поверхнево-активна речовина воно вводиться в такому розрахунку: засоби для миття - від 5 до 30 відсотків, засобах для волосся - до 10 відсотків, пасти для чищення зубів - 1-2 відсотки.

    Хочете < b> купити кокамідопропілбетаїн в Україні, після отримання його варто зберігати в темному і прохолодному місці.

     
    в пасті для чищення зубів - до 3 відсотків, у побутовій хімії - приблизно 40 відсотків, з метою поліпшення пеннообразованія мила - до 7 відсотків.

    45-відсотковий кокамідопропілбетаїн містить близько 40 відсотків активних речовин. Як спів-поверхнево-активна речовина воно вводиться в такому розрахунку: засоби для миття - від 5 до 30 відсотків, засобах для волосся - до 10 відсотків, пасти для чищення зубів - 1-2 відсотки.

    Хочете < b> купити кокамідопропілбетаїн в Україні, після отримання його варто зберігати в темному і прохолодному місці.

     
    містить близько 40 відсотків активних речовин. Як спів-поверхнево-активна речовина воно вводиться в такому розрахунку: засоби для миття - від 5 до 30 відсотків, засобах для волосся - до 10 відсотків, пасти для чищення зубів - 1-2 відсотки.

    Хочете < b> купити кокамідопропілбетаїн в Україні, після отримання його варто зберігати в темному і прохолодному місці.

     
    містить близько 40 відсотків активних речовин. Як спів-поверхнево-активна речовина воно вводиться в такому розрахунку: засоби для миття - від 5 до 30 відсотків, засобах для волосся - до 10 відсотків, пасти для чищення зубів - 1-2 відсотки.

    Хочете < b> купити кокамідопропілбетаїн в Україні, після отримання його варто зберігати в темному і прохолодному місці.

     

    Написати відгук

    Увага: HTML не підтримується!
    Погано Добре