Меню
Your Cart

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ 3501000000

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    Внимание! На сайте указаны оптовые цены
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ Оптовые цены
    • Наличие: В наличии
    • Цена за: 1 кг
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 614097476
    • ТН ВЭД: 3501000000
    • Страна производитель: Украина
    • Статус: предоплата
    • Бренд: украина
    1090 просмотров
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     
    soda.kiev.ua - image
     

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ

                Казеїнат натрію - це молочний білок, отриманий з кислотного казеїну шляхом обробки його розчином казеїнату натрію методом екструзії.

    Казеїнат натрію - багатофункціональний молочний білок, що підтверджують його характеристики, а саме:  вологозввЂв„ўязуюча (1:7), емульгуюча здатність (1:32), розчинність (не менше 88 %) та тривалий термін зберігання. Використання казеїнату натрію при додаванні у продукти харчування дозволяє оптимізувати  їх білковий склад, регулювати структурно-механічні властивості, знижувати втрати ваги при термообробці, економити сировину, запобігти виділення вільної вологи, стабілізувати емульсію, збільшити ввЂв„ўязкість.

    Казеїнат натрію містить :

    - Мінерали

    Найменування

    Одиниці виміру

    Значення

    Кальцій

    мг/100 г

    80

    Хлорид

    мг/100 г

    100

    Магній

    мг/100 г

    5

    Калій

    мг/100 г

    15

    Фосфор

    г/100 г

    0.74

    Натрій

    г/100 г

    1.45

    - Амінокислоти

    Найменування

    Одиниці виміру

    Значення

    Лізін

    мг/г

    7,80

    Гістидин

    -//-

    2,50

    Аргігін

    -//-

    3,40

    Треонін

    -//-

    4,00

    Метеонін

    -//-

    3,20*

    Валін

    -//-

    5,60

    Феніланін

    -//-

    10,10**

    Ізолейцін

    -//-

    4,60

    Лейцин

    -//-

    8,90

    Триптофан

    -//-

    1,00

    Примітки: * Метіонін+Цистеїн

                       ** Фенілаланін +Тирозін

                Поживна цінність 344,6 ккал; калорійність  - 1441,8 кДж.           

    Показники якості:   

    Показники

    Норма

    1

    2

    Органолептичні показники

    Зовнішній вигляд

    Дрібний сухий порошок. Допускається незначна кількість грудочок, які легко розсипаються під легким натиском

    Колір

    Білий з легким кремовим відтінком

    Смак і запах

    Слабко виражений молочний, без стороннього запаху і присмаку. Допускається слабко виражений специфічний присмак і запах

    Фізико-хімічні показники

    Масова частка вологи, %, не більше ніж

    8,0

    Масова частка жиру, %, не більше ніж

    2,0

    Мас вола частка загального білку, %, не менше ніж

    82

    Масова частка лактози, %, не більше ніж

    1,0

    Індекс розчинності, см3 сирого осаду на 1 г казеїнату, не більше ніж

     

    0,2

    Масова частка золи, %, не більше ніж

    6,0

    Водневий показник розчину, одиниці рН

    6,6-7,0

    1

    2

    Мікробіологічні показники

    КМАіФАМ, в 1 г продукту, не більше

    1 х 105

    Бактерії групи кишкових паличок (колі форми в 0,1 г продукту

     

    Не допускаються

    Патогенні мікроорганізми, в тому числі бактерії роду Сальмонела в 25 г продукту

     

    Не допускаються

    Сульфітредуктуючі клостридії в 1 г продукту, не більше

     

    2 х 102

                Пакування:

    Багатошаровий паперовий мішок з запаяним поліетиленовим вкладишем. Вага нетто 25 кг.

    Термін зберігання:

    За умови зберігання в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях. При температурі навколишнього повітря від 0 до 10 °С та відносній вологості не більше 75 % не більше 9 місяців.

    Казеїнат натрію застосовується:

    - у молочній промисловості, як стабілізуюча добавка для кисломолочних продуктів, морозива, йогуртів; у виробництві сиру оптимізує білковий склад, збільшує вихоід готового продукту; як структуроутворювач при виробництві плавлених сирів та інших продуктів;

    - у мвЂв„ўясній промисловості: для запобігання виділення водно-жирових напливів (стабілізація, емульгація); для зниження або ж взагалі попередження виділення повітря з продукту (пінозвЂв„ўязуючі властивості); для підтримання і покращення ввЂв„ўязкості продукту; для підвищення харчової цінності кінцевого продукту.

    - у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком;

    - у виробництві харчових концентратів: як емульгатор при виготовленні супів, соусів, заправок для салатів;

    - у виробництві харчових добавок для спортсменів: як білковий компонент;

    - у виробництві кормових засобів для тварин.

     Казеїнат натрія

     

    Для застосування в кондитерській промисловості

    - у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком,покращує структуру кондитерських виробів,а саме головне продовжує термін зберігання готової продукції.

    Переваги застосування:

    - надає мякишу напівфабриката або готового виробу ніжну структуру;

    - забезпечує рівномірний підйом тіста;

    - збільшує термін придатності  готового виробу чи напівфабриката;

    - зберігає смак і аромат готового виробу;

    - невелике дозування, простота внесення.

    Рекомендації по застосуванню:

    . Дозування казеїнату натрію для різних видів кондитерських виробів складає:

    Застосування

     Дозування казеїнату натрію,

    % на 100 кг суміші

     

    Бісквіт,бісквітний напівфабрикат

    1,5-2,0

     

    Бісквітний рулет

    1,5-2,0

     

    Кекс масляний

    1,8-2,5

     

    Маффін

    1,5-2,5

     

    Печиво

    1,0-1,5

     

    Заварні пірожина

    0,3-0,5

     

    Пряник

    1,0-1,5

     

    Вафлі

    0,5-1,6

     

     

     

     

     

    Характеристики
    СоставКАЗЕЇНАТ НАТРІЮ

    Написать отзыв

    Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо Хорошо