Внимание! Важная информация для наших покупателей! ЧИТАТЬ
+380660445700
+380
66
044-57-00
+380
96
351-73-61
+380
63
568-04-65
ПЕРВЫЙ УКРАИНСКИЙ МАРКЕТ ХИМИЧЕСКОГО СЫРЬЯ (066) 044-57-00 (096) 351-73-61 (063) 568-04-65
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ, фото 1
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ, фото 2КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ, фото 3

КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ

Оптовые и розничные цены уточняйте

  • В наличии
  • Оптом и в розницу
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
В наличии
Оптовые и розничные цены уточняйте
+38066044-57-00
многоканальная линия
  • +38096351-73-61
    многоканальная линия
  • +38063568-04-65
    многоканальная линия
  • +38044333-61-86
    многоканальная линия
+38066044-57-00
многоканальная линия
  • +38096351-73-61
    многоканальная линия
  • +38063568-04-65
    многоканальная линия
  • +38044333-61-86
    многоканальная линия

Заказ только по телефону

  • График работы
  • Адрес и контакты
возврат товара в течение 14 дней по договоренности

КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ

            Казеїнат натрію - це молочний білок, отриманий з кислотного казеїну шляхом обробки його розчином казеїнату натрію методом екструзії.

Казеїнат натрію - багатофункціональний молочний білок, що підтверджують його характеристики, а саме:  вологозв’язуюча (1:7), емульгуюча здатність (1:32), розчинність (не менше 88 %) та тривалий термін зберігання. Використання казеїнату натрію при додаванні у продукти харчування дозволяє оптимізувати  їх білковий склад, регулювати структурно-механічні властивості, знижувати втрати ваги при термообробці, економити сировину, запобігти виділення вільної вологи, стабілізувати емульсію, збільшити в’язкість.

Казеїнат натрію містить :

- Мінерали

Найменування

Одиниці виміру

Значення

Кальцій

мг/100 г

80

Хлорид

мг/100 г

100

Магній

мг/100 г

5

Калій

мг/100 г

15

Фосфор

г/100 г

0.74

Натрій

г/100 г

1.45

- Амінокислоти

Найменування

Одиниці виміру

Значення

Лізін

мг/г

7,80

Гістидин

-//-

2,50

Аргігін

-//-

3,40

Треонін

-//-

4,00

Метеонін

-//-

3,20*

Валін

-//-

5,60

Феніланін

-//-

10,10**

Ізолейцін

-//-

4,60

Лейцин

-//-

8,90

Триптофан

-//-

1,00

Примітки: * Метіонін+Цистеїн

                   ** Фенілаланін +Тирозін

            Поживна цінність 344,6 ккал; калорійність  - 1441,8 кДж.           

Показники якості:   

Показники

Норма

1

2

Органолептичні показники

Зовнішній вигляд

Дрібний сухий порошок. Допускається незначна кількість грудочок, які легко розсипаються під легким натиском

Колір

Білий з легким кремовим відтінком

Смак і запах

Слабко виражений молочний, без стороннього запаху і присмаку. Допускається слабко виражений специфічний присмак і запах

Фізико-хімічні показники

Масова частка вологи, %, не більше ніж

8,0

Масова частка жиру, %, не більше ніж

2,0

Мас вола частка загального білку, %, не менше ніж

82

Масова частка лактози, %, не більше ніж

1,0

Індекс розчинності, см3 сирого осаду на 1 г казеїнату, не більше ніж

 

0,2

Масова частка золи, %, не більше ніж

6,0

Водневий показник розчину, одиниці рН

6,6-7,0

 

1

2

Мікробіологічні показники

КМАіФАМ, в 1 г продукту, не більше

1 х 105

Бактерії групи кишкових паличок (колі форми в 0,1 г продукту

 

Не допускаються

Патогенні мікроорганізми, в тому числі бактерії роду Сальмонела в 25 г продукту

 

Не допускаються

Сульфітредуктуючі клостридії в 1 г продукту, не більше

 

2 х 102

            Пакування:

Багатошаровий паперовий мішок з запаяним поліетиленовим вкладишем. Вага нетто 25 кг.

Термін зберігання:

За умови зберігання в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях. При температурі навколишнього повітря від 0 до 10 °С та відносній вологості не більше 75 % не більше 9 місяців.

Казеїнат натрію застосовується:

- у молочній промисловості, як стабілізуюча добавка для кисломолочних продуктів, морозива, йогуртів; у виробництві сиру оптимізує білковий склад, збільшує вихоід готового продукту; як структуроутворювач при виробництві плавлених сирів та інших продуктів;

- у м’ясній промисловості: для запобігання виділення водно-жирових напливів (стабілізація, емульгація); для зниження або ж взагалі попередження виділення повітря з продукту (піноз’язуючі властивості); для підтримання і покращення в’язкості продукту; для підвищення харчової цінності кінцевого продукту.

- у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком;

- у виробництві харчових концентратів: як емульгатор при виготовленні супів, соусів, заправок для салатів;

- у виробництві харчових добавок для спортсменів: як білковий компонент;

- у виробництві кормових засобів для тварин.

 Казеїнат натрія

 

Для застосування в кондитерській промисловості

- у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком,покращує структуру кондитерських виробів,а саме головне продовжує термін зберігання готової продукції.

Переваги застосування:

- надає мякишу напівфабриката або готового виробу ніжну структуру;

- забезпечує рівномірний підйом тіста;

- збільшує термін придатності  готового виробу чи напівфабриката;

- зберігає смак і аромат готового виробу;

- невелике дозування, простота внесення.

Рекомендації по застосуванню:

. Дозування казеїнату натрію для різних видів кондитерських виробів складає:

Застосування

 Дозування казеїнату натрію,

% на 100 кг суміші

 

Бісквіт,бісквітний напівфабрикат

1,5-2,0

 

Бісквітний рулет

1,5-2,0

 

Кекс масляний

1,8-2,5

 

Маффін

1,5-2,5

 

Печиво

1,0-1,5

 

Заварні пірожина

0,3-0,5

 

Пряник

1,0-1,5

 

Вафлі

0,5-1,6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Характеристики
Основные
Производитель  украина
Страна производительУкраина
СоставКАЗЕЇНАТ НАТРІЮ
Информация для заказа
  • Цена: Оптовые и розничные цены уточняйте