Меню
Your Cart

Ми працюємо понеділок - п'ятниця 09:00-17:00. СЛАВА УКРАЇНІ! СЛАВА ЗСУ! РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ 3501000000

КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
Внимание!
В связи с ситуацией, уточняйте актуальные цены у менеджеров, спасибо!
КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ Оптовые цены, уточняйте детали у менеджеров
  • Наличие: В наличии
  • Цена за: 1 кг
  • Фасовка: кг.
  • SKU: 614097476
  • ТН ВЭД: 3501000000
  • Страна производитель: Украина
  • Статус: предоплата
  • Бренд: украина
2138 просмотров
soda.kiev.ua - image
 
soda.kiev.ua - image
 
soda.kiev.ua - image
 
soda.kiev.ua - image
 
soda.kiev.ua - image
 

КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ

            Казеїнат натрію - це молочний білок, отриманий з кислотного казеїну шляхом обробки його розчином казеїнату натрію методом екструзії.

Казеїнат натрію - багатофункціональний молочний білок, що підтверджують його характеристики, а саме:  вологозввЂв„ўязуюча (1:7), емульгуюча здатність (1:32), розчинність (не менше 88 %) та тривалий термін зберігання. Використання казеїнату натрію при додаванні у продукти харчування дозволяє оптимізувати  їх білковий склад, регулювати структурно-механічні властивості, знижувати втрати ваги при термообробці, економити сировину, запобігти виділення вільної вологи, стабілізувати емульсію, збільшити ввЂв„ўязкість.

Казеїнат натрію містить :

- Мінерали

Найменування

Одиниці виміру

Значення

Кальцій

мг/100 г

80

Хлорид

мг/100 г

100

Магній

мг/100 г

5

Калій

мг/100 г

15

Фосфор

г/100 г

0.74

Натрій

г/100 г

1.45

- Амінокислоти

Найменування

Одиниці виміру

Значення

Лізін

мг/г

7,80

Гістидин

-//-

2,50

Аргігін

-//-

3,40

Треонін

-//-

4,00

Метеонін

-//-

3,20*

Валін

-//-

5,60

Феніланін

-//-

10,10**

Ізолейцін

-//-

4,60

Лейцин

-//-

8,90

Триптофан

-//-

1,00

Примітки: * Метіонін+Цистеїн

                   ** Фенілаланін +Тирозін

            Поживна цінність 344,6 ккал; калорійність  - 1441,8 кДж.           

Показники якості:   

Показники

Норма

1

2

Органолептичні показники

Зовнішній вигляд

Дрібний сухий порошок. Допускається незначна кількість грудочок, які легко розсипаються під легким натиском

Колір

Білий з легким кремовим відтінком

Смак і запах

Слабко виражений молочний, без стороннього запаху і присмаку. Допускається слабко виражений специфічний присмак і запах

Фізико-хімічні показники

Масова частка вологи, %, не більше ніж

8,0

Масова частка жиру, %, не більше ніж

2,0

Мас вола частка загального білку, %, не менше ніж

82

Масова частка лактози, %, не більше ніж

1,0

Індекс розчинності, см3 сирого осаду на 1 г казеїнату, не більше ніж

 

0,2

Масова частка золи, %, не більше ніж

6,0

Водневий показник розчину, одиниці рН

6,6-7,0

1

2

Мікробіологічні показники

КМАіФАМ, в 1 г продукту, не більше

1 х 105

Бактерії групи кишкових паличок (колі форми в 0,1 г продукту

 

Не допускаються

Патогенні мікроорганізми, в тому числі бактерії роду Сальмонела в 25 г продукту

 

Не допускаються

Сульфітредуктуючі клостридії в 1 г продукту, не більше

 

2 х 102

            Пакування:

Багатошаровий паперовий мішок з запаяним поліетиленовим вкладишем. Вага нетто 25 кг.

Термін зберігання:

За умови зберігання в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях. При температурі навколишнього повітря від 0 до 10 °С та відносній вологості не більше 75 % не більше 9 місяців.

Казеїнат натрію застосовується:

- у молочній промисловості, як стабілізуюча добавка для кисломолочних продуктів, морозива, йогуртів; у виробництві сиру оптимізує білковий склад, збільшує вихоід готового продукту; як структуроутворювач при виробництві плавлених сирів та інших продуктів;

- у мвЂв„ўясній промисловості: для запобігання виділення водно-жирових напливів (стабілізація, емульгація); для зниження або ж взагалі попередження виділення повітря з продукту (пінозвЂв„ўязуючі властивості); для підтримання і покращення ввЂв„ўязкості продукту; для підвищення харчової цінності кінцевого продукту.

- у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком;

- у виробництві харчових концентратів: як емульгатор при виготовленні супів, соусів, заправок для салатів;

- у виробництві харчових добавок для спортсменів: як білковий компонент;

- у виробництві кормових засобів для тварин.

 Казеїнат натрія

 

Для застосування в кондитерській промисловості

- у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком,покращує структуру кондитерських виробів,а саме головне продовжує термін зберігання готової продукції.

Переваги застосування:

- надає мякишу напівфабриката або готового виробу ніжну структуру;

- забезпечує рівномірний підйом тіста;

- збільшує термін придатності  готового виробу чи напівфабриката;

- зберігає смак і аромат готового виробу;

- невелике дозування, простота внесення.

Рекомендації по застосуванню:

. Дозування казеїнату натрію для різних видів кондитерських виробів складає:

Застосування

 Дозування казеїнату натрію,

% на 100 кг суміші

 

Бісквіт,бісквітний напівфабрикат

1,5-2,0

 

Бісквітний рулет

1,5-2,0

 

Кекс масляний

1,8-2,5

 

Маффін

1,5-2,5

 

Печиво

1,0-1,5

 

Заварні пірожина

0,3-0,5

 

Пряник

1,0-1,5

 

Вафлі

0,5-1,6

 

 

 

 

 

Характеристики
Состав КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ

Написать отзыв

Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
Плохо Хорошо

Хотите купить КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ недорого и с доставкой по в Украине? «Первый украинский маркет химического сырья» предлагает Вам широкий ассортимент химической продукции от надежных производителей Украины и Европы. У нас вы сможете найти все необходимое для различных отраслей промышленности по лучшим оптовым ценам или сделать покупку в розницу. Узнавайте больше информации у наших менеджеров по телефонам +380 (66) 044-57-00; +380 (96) 351-73-61; +380 (63) 568-04-65; +380 (44) 333-61-86 или оформите заказ на сайте и получите профессиональную консультацию!

Быстро доставим КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ в такие города: Киев, Харьков, Днепр, Одесса, Львов, Ивано-Франковск, Ровно, Луцк, Тернополь, Ужгород, Винница, Запорожье, Полтава, Черновцы, Николаев, Сумы, Житомир, Хмельницкий, Черкассы, Чернигов, Херсон и другие города Украины.