Меню
Your Cart

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ 3501000000

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ
    Внимание! На сайте указаны оптовые цены
    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ Оптовые цены
    • Наличие: В наличии
    • Фасовка: кг.
    • SKU: 614097476
    • ТН ВЭД: 3501000000
    • Страна производитель: Украина
    • Статус: предоплата
    • Бренд: украина
    851 просмотров
     
     
     
     
     

    КАЗЕЇНАТ НАТРІЮ ХАРЧОВИЙ

                Казеїнат натрію - це молочний білок, отриманий з кислотного казеїну шляхом обробки його розчином казеїнату натрію методом екструзії.

    Казеїнат натрію - багатофункціональний молочний білок, що підтверджують його характеристики, а саме:  вологозввЂв„ўязуюча (1:7), емульгуюча здатність (1:32), розчинність (не менше 88 %) та тривалий термін зберігання. Використання казеїнату натрію при додаванні у продукти харчування дозволяє оптимізувати  їх білковий склад, регулювати структурно-механічні властивості, знижувати втрати ваги при термообробці, економити сировину, запобігти виділення вільної вологи, стабілізувати емульсію, збільшити ввЂв„ўязкість.

    Казеїнат натрію містить :

    - Мінерали

    Найменування

    Одиниці виміру

    Значення

    Кальцій

    мг/100 г

    80

    Хлорид

    мг/100 г

    100

    Магній

    мг/100 г

    5

    Калій

    мг/100 г

    15

    Фосфор

    г/100 г

    0.74

    Натрій

    г/100 г

    1.45

    - Амінокислоти

    Найменування

    Одиниці виміру

    Значення

    Лізін

    мг/г

    7,80

    Гістидин

    -//-

    2,50

    Аргігін

    -//-

    3,40

    Треонін

    -//-

    4,00

    Метеонін

    -//-

    3,20*

    Валін

    -//-

    5,60

    Феніланін

    -//-

    10,10**

    Ізолейцін

    -//-

    4,60

    Лейцин

    -//-

    8,90

    Триптофан

    -//-

    1,00

    Примітки: * Метіонін+Цистеїн

                       ** Фенілаланін +Тирозін

                Поживна цінність 344,6 ккал; калорійність  - 1441,8 кДж.           

    Показники якості:   

    Показники

    Норма

    1

    2

    Органолептичні показники

    Зовнішній вигляд

    Дрібний сухий порошок. Допускається незначна кількість грудочок, які легко розсипаються під легким натиском

    Колір

    Білий з легким кремовим відтінком

    Смак і запах

    Слабко виражений молочний, без стороннього запаху і присмаку. Допускається слабко виражений специфічний присмак і запах

    Фізико-хімічні показники

    Масова частка вологи, %, не більше ніж

    8,0

    Масова частка жиру, %, не більше ніж

    2,0

    Мас вола частка загального білку, %, не менше ніж

    82

    Масова частка лактози, %, не більше ніж

    1,0

    Індекс розчинності, см3 сирого осаду на 1 г казеїнату, не більше ніж

     

    0,2

    Масова частка золи, %, не більше ніж

    6,0

    Водневий показник розчину, одиниці рН

    6,6-7,0

    1

    2

    Мікробіологічні показники

    КМАіФАМ, в 1 г продукту, не більше

    1 х 105

    Бактерії групи кишкових паличок (колі форми в 0,1 г продукту

     

    Не допускаються

    Патогенні мікроорганізми, в тому числі бактерії роду Сальмонела в 25 г продукту

     

    Не допускаються

    Сульфітредуктуючі клостридії в 1 г продукту, не більше

     

    2 х 102

                Пакування:

    Багатошаровий паперовий мішок з запаяним поліетиленовим вкладишем. Вага нетто 25 кг.

    Термін зберігання:

    За умови зберігання в сухих, чистих, добре вентильованих приміщеннях. При температурі навколишнього повітря від 0 до 10 ВВ°С та відносній вологості не більше 75 % не більше 9 місяців.

    Казеїнат натрію застосовується:

    - у молочній промисловості, як стабілізуюча добавка для кисломолочних продуктів, морозива, йогуртів; у виробництві сиру оптимізує білковий склад, збільшує вихоід готового продукту; як структуроутворювач при виробництві плавлених сирів та інших продуктів;

    - у мвЂв„ўясній промисловості: для запобігання виділення водно-жирових напливів (стабілізація, емульгація); для зниження або ж взагалі попередження виділення повітря з продукту (пінозвЂв„ўязуючі властивості); для підтримання і покращення ввЂв„ўязкості продукту; для підвищення харчової цінності кінцевого продукту.

    - у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком;

    - у виробництві харчових концентратів: як емульгатор при виготовленні супів, соусів, заправок для салатів;

    - у виробництві харчових добавок для спортсменів: як білковий компонент;

    - у виробництві кормових засобів для тварин.

     Казеїнат натрія

     

    Для застосування в кондитерській промисловості

    - у хлібопекарській промисловості: для збагачення хлібобулочних виробів молочним білком,покращує структуру кондитерських виробів,а саме головне продовжує термін зберігання готової продукції.

    Переваги застосування:

    - надає мякишу напівфабриката або готового виробу ніжну структуру;

    - забезпечує рівномірний підйом тіста;

    - збільшує термін придатності  готового виробу чи напівфабриката;

    - зберігає смак і аромат готового виробу;

    - невелике дозування, простота внесення.

    Рекомендації по застосуванню:

    . Дозування казеїнату натрію для різних видів кондитерських виробів складає:

    Застосування

     Дозування казеїнату натрію,

    % на 100 кг суміші

     

    Бісквіт,бісквітний напівфабрикат

    1,5-2,0

     

    Бісквітний рулет

    1,5-2,0

     

    Кекс масляний

    1,8-2,5

     

    Маффін

    1,5-2,5

     

    Печиво

    1,0-1,5

     

    Заварні пірожина

    0,3-0,5

     

    Пряник

    1,0-1,5

     

    Вафлі

    0,5-1,6

     

     

     

     

     

    Характеристики
    СоставКАЗЕЇНАТ НАТРІЮ

    Написать отзыв

    Внимание: HTML не поддерживается! Используйте обычный текст!
    Плохо Хорошо